izbornik.
košarica

Bravely Default 2 Nintendo Switch

Bravely Default 2 Nintendo Switch
Bravely Default 2 Nintendo Switch

Četiri heroja, četiri kristala - jedna legendarna avantura!

Vodite svoju ekipu na putovanje kroz pet kraljevstava dok pokušavate vratiti Kristale u njihov zakoniti dom. Koristite zvjezdice za otključavanje zadataka i sposobnosti koje će vam omogućiti da preuzmete svakakva čudovišta, a svakako koristite Brave i Defau naredbe za balansiranje osjetljivom ravnotežom rizika i nagrade!

Slijedite glavnog junaka Setha i njegove suputnike Gloriju, Elvisa i Adelle, dok putuju živahnom zemljom Excillant. Iskoristite njihove kombinirane moći kako bi pobijedili zlikovce koji su ukrali Kristale i ugušili kaos koji prijeti razaranjem carstva!

Izborite svoj put

Sa svojim Brave i Default sustavom, BRAVELY DEFAULT II stavlja jedinstveni spin na turn-based RPG formulu omogućavajući igraćima da izvode all-in napade pod cijenu budućih poteza ili zauzmu obrambeni stav kako bi mogli koristit svoje poteze kasnije.

Mora se postići ravnoteža između sigurnog igranja ili usvajanja rizičnije strategije kako bi se nadvladalo mnoštvo neprijatelja s kojima ćete se susresti.

Prikupite zvjezdice - čarobne predmete koji vašoj ekpip daju pristup potpuno novim zadacima - i prilagodite svoju ekipu da biste stvorili vrhunski borbeni tim. Istražite krajolike Excillanta, čavrljajte s njegovim otkačenim stanovnicima i pretvorite se u pravu skupinu heroja!

Igra - info
ProizvođačClaytechworks Co.
IzdavačNintendo
ŽanrRole-playing game
Igrača1
PlatformaNintendo Switch
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)12+
Cijena: 449,00kn

video.