izbornik.
košarica

Switch igre

Izaberite borbenog prvake iz cijelog svijeta, opremite se vašom kombinacijom produženih ruku, te zatim upotrijebite kombinaciju pritiska na gumb i brzih pokreta ruku, kako biste se stvarno borili sa protivnikom. Zadajte udarce i usmjeriti ih usred kretnje kako bi pogodili okretne borce, izbjegavajte..
449,00kn
Obraniti planet i porazite robote sa korumpiranim A.I., koristeći vaš Arsenal, potpuno prilagodljivo mehanizirano bojno odijelo. Odaberite i opremite svoj Arsenal s mnoštvom oružja, nabavite više od oborenih neprijateljskih Arsenala i mjenjajte ih u letu tako da odgovaraju vašem stilu igranja.Bila j..
469,00kn 529,00kn
Donkey Kong Country Tropical Freeze se ojačava za serijalov debi na Nintendo Switch-u! Pridružite se Donkey Kongu, Diddy Kongu, Dixie Kongu, Cranky Kongu i Funky Kongu dok plivaju, ljuljaju se, preljeću i surfaju otocima prepunim opasnostima, skrivenih predmeta za prikupiti i nezaboravnih susre..
449,00kn 499,00kn
Došli ste ovdje s razlogom. Masivni istraživački centar Union Aerospace Corporation-a na Marsu je preplavljen opakim i moćnim demonima, a samo jedna osoba stoji između njihovog svijeta i našeg. Kao usamljeni DOOM marinac, aktivirani ste da učinite samo jednu stvar - da ih ubijete sve.Razvijen od str..
449,00kn 499,00kn
Probij se kroz tajanstveni i prostrani svijet te postani glavni dizajner legende. U ovom RPG-u sa slaganjem blokova samo ti i tvoj neustrašivi prijatelj Malroth možete se suprotstaviti zluradom kultu Children of Hargon koji su zabranili gradnju, kuhanje i izradu svih stvari.Nakon što se pojaviš na o..
469,00kn 529,00kn
Kirby se vratio - i konačno je u HD-u na Nintendo Switch konzoli! Ali ovaj put nije sam. Zapošljavajte neprijatelje udarajući ih s srcem i okupite pomoćnike za skupinu do četiri lika. Povrh toga, možete se pridružiti ekipi do tri prijatelja za drugu vrstu akcije!Glavne značajke:Najnoviji Kirby naslo..
449,00kn 499,00kn
Uz Nintendo Switch, fanovi mogu uživati u ultimativnoj verziji Mario Kart 8 bilo gdje, u bilo koje vrijeme, čak i sa do 8 prijatelja u lokalnom bežičnom multiplayer-u. Ovo ultimativno izdanje sadrži svih 16 DLC staza i svih 36 likova sa Wii U verzije, te nove likove koji se pridružuju već širokom p..
449,00kn 499,00kn
Stvarajte, istražujte i preživljavajte samostalno ili s do 8 igrača zajedno, dok se 4 mogu pridružiti jedan drugom u lokalnom multiplayeru na televizoru ili u tabletnom načinu igranja, podržavajući i podijeljeni zaslon te Pro kontroler. Natječite se sa svojim prijateljima u Battle, Tumble ili Glide ..
299,00kn
Uđi u novu eru borbe uz 11. nastavak legendarne borilačke franšize i otkrij posljedice Raidenovih radnji koje potiču još od samog početka ovog serijala koji slama kosti.Gledaj kako novi likovi ulaze u boj, upravljaju vremenom i tijekom borbe, kupuju si dragocjene sekunde i tako dobivaju veću moć. Ok..
399,00kn
Novi način igranja. Nintendo LABO. Sklapanjem listova kartona u različite oblike zvane Toy-Con, te kombinirajući ih s Nintendo Switch uređajem, možete ih oživjeti! Nintendo LABO omogućuje svakome da podigne i uživa u kreiranju, igranju i otkrivanju. Glavne značajke: Stvarajte - kreirajte karto..
99,00kn 129,00kn
Novi način igranja. Nintendo LABO. Sklapanjem listova kartona u različite oblike zvane Toy-Con, te kombinirajući ih s Nintendo Switch uređajem, možete ih oživjeti! Nintendo LABO omogućuje svakome da podigne i uživa u kreiranju, igranju i otkrivanju. Uz Robot Kit možete stvoriti svog vlastitog r..
549,00kn 699,00kn
Igrajte kao Pokémon dok razgovarate, upoznajete nove prijatelje i borite se uz svoje omiljene likove!Prvi put na Nintendo Switch ponovno posjetite klasik u ovom prekrasnom akvarelnom remakeu prvog Mystery Dungeona. Vaša osobnost odlučuje tko ste. Odgovorite na pitanja o sebi kako biste vidjeli koji ..
469,00kn 529,00kn
Igrajte Pokkén u bilo koje vrijeme, bilo gdje na Nintendo Switch-u. Igrajte Pokkén Tournament DX u TV modu, ručnom načinu ili dijelite Joy-Con kontroler s drugim trenerom u borbi 1vs1 u tabletnom načinu, bilo gdje!Glavne značajke:Novi borac - Decidueye ulazi u bitku, uz sve prethodne Pokemone iz Wii..
449,00kn 499,00kn
Pridružite se Mario-u u masivnoj 3D avanturi preko cijelog svijeta i upotrijebite svoje nevjerojatne nove sposobnosti za prikupljanje "Moons" kako biste mogli napajati svoju letjelicu - Odyssey, te spasite Princess Peach od Bowser-ovih planova za vjenčanje!Ova 3D Mario avantura u sandbox stilu - prv..
449,00kn 499,00kn
Nezove se Super Smash Bros. Ultimate bez razloga - ova igra je ULTIMATE igra za ljubitelje originalnih igara. Tu su nove razine i novi borci, uključujući svakog borac ikada sadržanog u serijalu! To je nevjerojatnih 74 boraca. Podignite iskustvo Super Smash Bros. na nove visine uz bržu borbu, nove na..
529,00kn 579,00kn
Zaboravite sve što znate o The Legend of Zelda igrama i zakoračite u svijet otkrića, istraživanja i avanture u The Legend of Zelda: Breath of the Wild, novoj igri hvaljenog serijala koja razbija granice.Glavne značajke:Više od 100 svetišta ispunjenih zagonetkama - Svetišta ispunjavaju krajolike, ček..
529,00kn 579,00kn
Link se nasukao na obalu na tajanstvenog otoka sa čudnim i živopisnim stanovnicima. Da bi pobjegao sa otoka, Link mora sakupljati čarobne instrumente po cijeloj zemlji i probuditi Wind Fish. Istražite ponovno otok Koholint koji je vjerno obnovljen u potpuno novom umjetničkom stilu koji će privući po..
499,00kn 529,00kn
Prikaži 1 do 20 od 21 (2 stranica)