izbornik.
košarica

Način dostave

Brza i siguran dostava

Dostava svih pošiljaka vrši se putem GLS Croatia dostavne službe na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke. 

Trošak dostave:
  • Iznos narudžbe ispod 39.82€ (300,00 kn) - ukupan trošak dostave iznosi 3.98€ (30,00 kn)
  • Iznos narudžbe iznad 39.82€ (300,00 kn) - dostava je besplatna


Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 12:00 sati radnim danom (pon-pet.), obrađujemo i šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem.
  • Sve narudžbe zaprimljene nakon 12:00 sati – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, šaljemo je odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja po ponudi, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš poslovni račun (do 12h – šaljemo isti dan, iza 12h – šaljemo sljedeći radni dan).
Rok isporuke pošiljki:

  • Kontinentalno područje Hrvatske - rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana opremanja pošilje, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
  • Hrvatski otoci - dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navede operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. 

U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome dobiti obavijest putem e-maila ili telefonski.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, na vaš kontakt telefon će stići prva SMS obavijest da će paket biti dostavljen, adresu dostave i evenutalni iznos pouzeća. Na dan dostave dobiti ćete drugu SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 09:00-12:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko drugog vremena ili mjesta isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke 

Sve pošiljke/narudžbe koje šaljemo u potpunosti su osigurane od strane dostavne službe GLS.  Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. U slučaju oštećenja odmah reklamirajte proizvod korisničkoj službi GLS-a na broj telefona 01/2042-672, ili mailom na cs@gls-croatia.com.  

Kupac je obavezan, prilikom preuzimanja robe, potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.