izbornik.
košarica

Rise of the Ronin PS5 + Bonus DLC

Rise of the Ronin PS5 + Bonus DLC
Rise of the Ronin PS5 + Bonus DLC
Rise of the Ronin PS5 + Bonus DLC
Rise of the Ronin PS5 + Bonus DLC
Rise of the Ronin PS5 + Bonus DLC

Japan, 1863.  

Nakon tri stoljeća represivne vladavine Šogunata Tokugawa, Crni brodovi Zapada napadaju granice i zemlja pada u stanje nemira. Usred kaosa uzrokovanog ratom, bolešću i političkim nemirima, bezimeni ratnik sam kuje svoj put pritom držeći sudbinu samoga Japana u svojim rukama. 

Oblikovanje dinamične priče 

Kao ratnik bez gospodara, Ronin, tvoja je sudbina u tvojim rukama. Pogledaj kako se priča razvija na različite načine, ovisno o svojim izborima i likovima s kojima se udružiš na putu. Suoči se s kritičnim odlukama na svojoj misiji, poput toga hoćeš li ubiti ili zaštititi ključne osobe, te oblikuj tijek povijesti kroz bogat sustav s više izbora.  

Uključi se u duboku pristupačnu borbu 

Rise of the Ronin dolazi nam od veterana programera videoigara Nioh i Ninja Gaiden, a nudi duboku zaokupljajuću, ali i pristupačnu borbu sa slojevima složenosti prikladnim za sve stilove igre. Suoči se sa svojim neprijateljima izborom oružja za izravnu borbu ili se bori izdaleka autentičnim vatrenim oružjem iz pripadajućeg razdoblja. 

Istraži svijet nadahnut poviješću 

Razdoblje Bakumatsu najavljuje kraj šogunata jer počinje nova era te sukob Istoka i Zapada. Doživi ovu kulturnu revoluciju u otvorenom svijetu u kojem ćeš susresti ključne figure koje će oblikovati tijek povijesti i obične građane koji traže svjetlo vodilju u tami. 

Igra - info
ProizvođačTeam NINJA
IzdavačKoei Tecmo Games
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena s popustom: 59,99€
Cijena: 79,99€
  • Najniža cijena unutar 30 dana: 79.99€

video.