izbornik.
košarica

PlayStation®5 dodatna oprema

PlayStation®5 dodatna oprema

Bežični upravljač DualSense™


Otkrijte realističnije i sveobuhvatno iskustvo igranja uz novi inovativni upravljač za konzolu PS5™ s dodirnim povratnim informacijama i dinamičkim efektima okidača2. Bežični upravljač DualSense ima ugrađeni mikrofon i gumb stvori, a sve je to ugrađeno u legendaran udoban dizajn.

Baza za punjenje DualSense™


Istodobno napunite do dva bežična upravljača DualSense bez potrebe za povezivanjem s konzolom PlayStation 5.

Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D™


Udobnost igranja osiguravaju bežične slušalice s mikrofonom precizno podešene za 3D zvuk na konzolama PS5. Priključnica USB Type-C®  za punjenje i dva mikrofona s ugrađenim uklanjanjem buke osiguravaju nesmetano igranje i kristalno jasno snimanje glasova.

HD kamera


Dodajte se videozapisima igre i emitiranjima u besprijekornoj, jasnoj visokoj HD razlučivosti.

Daljinski za multimedijski sadržaj


Intuitivan dizajn omogućuje praktično upravljanje filmovima, uslugama strujanja i još mnogo toga na konzoli PS5.

PlayStation®Camera adapter

Povežite svoj PlayStation®VR s konzolom PS5 kako biste uživali u podržanim igrama za PS VR. Kako biste postavili PS VR sa svojom konzolom PS5 trebat će vam PlayStation Camera* za PS4™ i prilagodnik PlayStation Camera (nije potrebna kupnja). Više informacija o preuzimanju prilagodnika pogledajte na stranici PlayStation.com kada budu dostupne.


*Model CUH-ZEY1 ili CUH-ZEY2

PlayStation®5 obavijesti!

Za sve PS5 novosti pratite https://www.playstation.com/hr-hr/ps5/


(1) U usporedbi s bežičnim upravljačem DUALSHOCK®4.

(2) Dostupno kada igra podržava tu značajku.

(3) Potrebna je veza s internetom i račun za PlayStation™Network.

(4) Potrebna je veza s internetom i račun za PlayStation Network. Za usluge strujanja možda će biti potrebna plaćena pretplata, a usluge možda nisu  dostupne u svim državama.  

„PlayStation“, „PlayStation Family Mark“, „PS4“, „PS5 logo“, „PS5“ i „DualSense“ registrirani su trgovački znakovi ili trgovački znakovi tvrtke Sony Interactive Entertainment Inc. „SONY“ je registrirani trgovački znak tvrtke Sony Corporation. USB Type-C® registrirani je trgovački znak organizacije USB Implementers Forum.