izbornik.
košarica

Returnal PS5

Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5
Returnal PS5

Prekinite začarani krug

Nakon slijetanja u ovaj svijet koji mijenja oblik, Selene mora svoj bijeg potražiti kroz pusti krajolik drevne civilizacije. Izolirana i sama nalazi se u napetoj borbi za preživljavanje. Iznova i iznova, poražena - prisiljena je da ponovno započne putovanje svaki put kad umre.

Kroz neumoljiv roguelike gameplay otkrit ćete da baš kao što se planet mijenja sa svakim ciklusom, tako se mijenjaju i predmeti koji su vam na raspolaganju. Svaka petlja nudi nove kombinacije, prisiljavajući vas da svaki put pomaknete svoje granice i pristupite borbi s drugačijom strategijom.

Oživljena zadivljujućim vizualnim efektima, mračna ljepota raspadajućeg svijeta oko vas prepuna je eksplozivnih iznenađenja. Od visokih uloga, borbe prouzrokovane paklenim mecima, do visceralnih preokreta kroz oštra i kontrastna okruženja. Istražit ćete, otkriti i boriti se kroz svoje neumorno putovanje, gdje misterija vreba svakim vašim pokretom.

Dizajniran za mogućnost ponovnog igranja, proceduralni svijet Returnala poziva vas da se ponovno ustanete i suočite s (po)novim izazovima koji se razvijaju svakim ponovnim igranjem.

Igra - info
ProizvođačHousemarque
IzdavačSIEE
ŽanrPucačina
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)16+
ponuda završava za:
dan.
sat.
min.
sec.
Akcijska cijena: 449,00kn
Cijena: 599,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).