izbornik.
košarica

Gran Turismo 7 PS5

Gran Turismo 7 PS5
Gran Turismo 7 PS5

Potrebna je internet veza za većinu većinu funkcija igre. Bez internet veze je dostupan samo Arcade Mode za igranje.

Gran Turismo 7 objedinjuje najbolje značajke simulatora stvarne vožnje.

Nije važno jesi li natjecatelj, rekreativac, kolekcionar, varilac, dizajner natpisa ili fotograf – pronađi svoju liniju u nevjerojatnoj kolekciji načina igranja, uključujući one najpopularnije kao što su GT Campaign, Arcade i Driving School.

Ponovnim uvođenjem legendarnog načina GT Simulation pruža ti se prilika da kupuješ, poboljšavaš performanse, utrkuješ se i prodaješ u nagradama bogatoj kampanji dok otključavaš nove automobile i izazove. A ako se voliš sučeljavati s drugima, evo ti prilike da izbrusiš vještine i natječeš se u načinu Sport Mode.

U objektima Brand Central i Used Car Dealership dostupno je više od 420 automobila od prvog dana i zato Gran Turismo 7 uspješno dočarava izgled i osjećaj klasičnih motora te nevjerojatno naprednih superautomobila do neviđenih pojedinosti. Svakim se automobilom upravlja drukčije i svaki pruža jedinstveni osjećaj dok voziš na više od 90 staza u dinamičkim vremenskim uvjetima, uključujući i klasične staze iz povijesti GT-a.

Glavne značajke:

  • Najbolje od Gran Turisma - Istraži puni potencijal simulatora stvarne vožnje pomoću novih alata kojima ćeš lakše utjecati na svoj doživljaj vožnje.
  • Garaža iz snova - Prikupi, poboljšaj, utrkuj se stotinama automobila, prilagođavaj ih i izradi vlastitu garažnu kolekciju iz snova.
  • Poveži se i dovrši posao - Pridruži se međunarodnoj zajednici vozača s kojima možeš dijeliti strategije za utrke, savjete za poboljšanje automobila, dizajne natpisa i fotografije, a možete se i međusobno utrkivati.
Igra - info
ProizvođačPolyphony Digital
IzdavačSIEE
ŽanrVožnja/utrke
Igrača1-2
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2022.
Dobna oznaka (PEGI)3+
Cijena: 599,00kn (79,50€)
    Tagovi: vožnja , utrke

    video.