izbornik.
košarica

Call of Duty: Black Ops Cold War PS5

Call of Duty: Black Ops Cold War PS5
Call of Duty: Black Ops Cold War PS5

Call of Duty: Black Ops Cold War spustit će obožavatelje u dubinu promjenljive geopolitičke bitke hladnog rata ranih 1980-ih. Ništa nije kako se čini u napetoj single-player kampanji, u kojoj će se igrači suočiti licem u lice s povijesnim ličnostima i teškim istinama, dok se bore širom svijeta kroz ikonične lokacije poput Istočnog Berlina, Vijetnama, Turske, sovjetskog stožera KGB-a i više.

Multiplayer

Uključite se u tajne operacije i karakteristične borbe u sljedećoj generaciji Multiplayera. Otkrivanje je zakazano za 9. rujna, pa obavezno tada provjerite najnovije informacije.

Zombies

Igrači će donijeti arsenal oružja i opreme hladnog rata u sljedeću evoluciju Treyarch-ovog karakterističnog kooperativnog Zombies iskustava.

Warzone

Black Ops Cold War će također podržati i nadograditi se na hit, besplatnom iskustvu Call of Duty: Warzone.

Igra - info
ProizvođačTreyarch
IzdavačActivision
ŽanrPucačina
Igrača1-2
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2020.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Akcijska cijena: 539,00kn
Cijena: 599,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).