izbornik.
košarica

Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4

Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4
Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4

U najnovijoj avanturi u Marvel’s Spider-Man svijetu, tinejdžer Miles Morales prilagođava se svom novom domu dok slijedi stope svog mentora, Petera Parkera, kao novi Spider-Man.

Ali kad žestoka borba za moć prijeti uništiti njegov novi dom, ambiciozni junak shvati da s velikom moći dolazi i velika odgovornost. Da bi spasio sav Marvel’s New York, Miles mora zauzeti ulogu Spider-Mana.

Uspon Milesa Moralesa

Miles Morales otkriva eksplozivne moći koje ga odvajaju od mentora Petera Parkera. Ovladajte njegovim jedinstvenim, bio-električnim napadima i prikrivenom kamuflažnom moći zajedno sa spektakularnim akrobacijama sa mrežom, gadgetima i vještinama.

Rat za moć

Izbio je rat za kontrolu nad Marvel’s New Yorkom između zatajene energetske korporacije i visokotehnološke kriminalne vojske . Sa svojim novim domom u srcu bitke, Miles mora naučiti cijenu postajanja herojem i odlučiti što se mora žrtvovati za veće dobro.

Živahni novi dom

Istražite snježne ulice svog novog, živahnog i užurbanog susjedstva dok Miles traži osjećaj pripadnosti. Kad se crte između njegovog osobnog života i života u borbi protiv kriminala izbrišu, otkrite kome može vjerovati i kakav je osjećaj zaista biti kod kuće.

Igra - info
ProizvođačInsomniac Games
IzdavačSIEE
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2020.
Dobna oznaka (PEGI)16+
Cijena: 29,99€

    video.