izbornik.
košarica

God of War 3 Remastered (PS Hits) PS4

God of War 3 Remastered (PS Hits) PS4
God of War 3 Remastered (PS Hits) PS4

Pridružite se Kratos-u, jašući na leđima divovskog titana, u punom napadu na Olimp. On je u protrazi za samo jednom stvari, a to je osveta zbog izdaje i tragedije.

Ovo završno poglavlje trilogije je jedan od najvećih gaming spektakala u PlayStation® povijesti, savršeno za svakoga tko želi ponovno proživjeti akciju s visceralnim detaljima ili za one koji su propustili PS3 verziju igre.

Glavne značajke:

  • Remasteriran i izgrađen za PlayStation 4
  • Dovođenje snage Kratos-a do snage PlayStation 4 - Prikazan u preljepih 1080p i u 60 sličica u sekundi, God of War III Remastered je spreman za novu generaciju konzole. Svi dosadašnji DLC sadržaji su također uključeni u ovome izdanju.
  • Foto Mode - Potpuno novi Foto Mode će omogućiti igračima da uhvate fotografije zapanjujuće akcije te ih urede, spreme i podijele - izravno iz srca krvoprolića
  • Visceralni detalji - God of War III Remastered pokazuje realne konture mišića, detaljne izraze lica i nove povećane razine brutalnosti i krvi. Živopisni krajolici su osvijetljeni tisućama dinamičnih svjetala i tekstura, s četverostrukom rezolucijom PS3 verzije igre.

Igra - info
ProizvođačSIE Santa Monica Studio
IzdavačSIEE
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2015.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Akcijska cijena: 99,00kn
Cijena: 149,00kn

video.