izbornik.
košarica

Crash Team Racing Nitro-Fueled PS4

Crash Team Racing Nitro-Fueled PS4
Crash Team Racing Nitro-Fueled PS4

Crash Bandicoot se vratio i sjeda u vozačko sjedalo!

Pripremite se za puni gas uz autentično iskustvo igre Crash Team Racing i još mnogo toga, od sad ponovno obrađeno i dotjerano do maksimuma.

Crash Team Racing Nitro-Fueled donosi klasičnu igru koju poznajete i volite na PlayStation 4, ponovno izgrađenu od nule uz sjajne nove vizualne elemente i vrhunsku opremu – ulozi su veliki, a konkurencija oštra.

Glavne značajke:

  • Poznata omiljena igra - Pokrenite motore uz originalne načine igranja, likove, staze, dodatnu opremu, oružja i kontrole.ž
  • Veće i bolje - Odvozite u slavu uz dodatna vozila i staze koje se ne nalaze u originalnoj igri.
  • Natječite se online - Natječite se protiv prijatelja na kauču ili izazovite suparnike na mreži te se borite za mjesto na globalnoj ljestvici.

Adventure Mode

U obradi Nitro-Fueled vraćaju nam se način Adventure i veliki zlikovac Nitros Oxide. Dostupne su dvije opcije za igru: način Classic i Nitro-Fueled te četiri tipa događaja kojima trebaš ovladati.

U načinu Classic možeš odabrati jednog od ponuđenih likova kako bi svladao njegov stil utrkivanja, ali baš kao i u originalu za PS One, morat ćeš se držati svog odabira do samog kraja. Međutim, uz Nitro-Fueled moći ćeš otključati likove, automobile i prilagodbe te u svakom trenutku cijelu pustolovinu malo prodrmati.

Arcade Mode:

Draže ti je uskočiti direktno u utrku protiv mrežnih, lokalnih ili računalno upravljanih protivnika? Možeš birati među pet klasičnih načina za karting:

  • Time Trial - Ovdje zbilja lete krzna – utrka s vremenom od tri kruga u kojoj je jedino brzina bitna. Prijavi svoje vrijeme i utrkuj se sa svojim duhom da budeš bolji... Popraviš li se dovoljno, pojavit će se duh Dr. N.Trophyja, a nakon njega i još brži duh Nitrosa Oxidea kao izazov za prave ljubitelje brzine.
  • Arcade cup - Uz ove događaje u stilu grand prixa dolazi i niz kupova za koje se treba natjecati samostalno ili s još jednim igračem. Osvojiš li kup, otključat ćeš bonus arene u kojima možeš igrati u načinu Battle.ž
  • Arcade race - Klasični karting događaj s jednom utrkom od više krugova u kojoj se boriš za prvo mjesto. Naravno, da bi sve začinio, trebaš pokupiti mnoga oružja i voće Wumpa.
  • Versus - Arkadna utrka za one koji ne žele ometanja drugih vozača – samo pravo rivalstvo za dva do četiri igrača.

Prilagodba autića

Uništi svoje prijatelje i obitelj u prilagođenoj vožnji. Kombiniraj karoseriju, boju, kotače, naljepnice i preslikače koji odgovaraju tvojoj osobnosti, bilo da je riječ o klasičnom izgledu za Crash Team Racing ili nečemu otkačenijem.

Bonus DLC:

Igra - info
ProizvođačBeenox
IzdavačActivision
ŽanrDječja/obiteljska
Igrača1-4
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2019.
Dobna oznaka (PEGI)7+
Cijena: 299,00kn

video.