izbornik.
košarica

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch

Zaboravite sve što znate o The Legend of Zelda igrama i zakoračite u svijet otkrića, istraživanja i avanture u The Legend of Zelda: Breath of the Wild, novoj igri hvaljenog serijala koja razbija granice.

Glavne značajke:

  • Više od 100 svetišta ispunjenih zagonetkama - Svetišta ispunjavaju krajolike, čekajući da budu otkrivena u bilo kojem redoslijedu vi želite. Tragajte za njima na razne načine, te riješiti razne zagonetke unutar njih. Izborite svoj put kroz zamke i uređaja unutar, kako bi zaradili posebne predmete i ostale nagrade koje će vam pomoći u vašoj avanturi.
  • Eksperimentirajte s fizikom stvarnog svijeta - Svijet je naseljen s neprijateljima svih oblika i veličina. Svaki od njih ima svoju metodu napada i naoružanje, tako da morate misliti brzo i razviti prave strategije da ih porazite. Fizika stvarnog svijeta znači da je na vama je da otkrijete najbolje načine za eliminiranje protivnika!
  • Putujte prekrasnim krajolicima - Uspinjite se do kula i planinskih vrhova u potrazi za novim destinacijama, a zatim postavite svoj vlastiti put do tamo i uronite u divljinu. Putem, boriti ćete se sa glomaznim neprijateljima, loviti divlje zvijeri i prikupljati sastojke za hranu i napitke koji će vam trebati da vas održe na vašem putovanju.

Igra - info
ProizvođačNintendo EPD
IzdavačNintendo
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaNintendo Switch
Godina izlaska2017.
Dobna oznaka (PEGI)12+
Akcijska cijena: 499,00kn
Cijena: 549,00kn

video.