izbornik.
košarica

Immortals of Aveum PS5

Immortals of Aveum PS5
Immortals of Aveum PS5

Igra Immortals of Aveum pucačina je u prvom licu s dozom magije koja priča priču Jak-a koji se pridružuje elitnom redu borbenih čarobnjaka kako bi spasio svijet na rubu propasti. 

Usavrši tri magične snage, bacaj čarolije smrtonosnom preciznošću i desetkuj neprijateljske legije u igri koja će izazvati tvoja očekivanja od pucačine u prvom licu.

Glavne značajke:

  • Postani borbeni čarobnjak - Pridruži se redu Besmrtnih, vrhunskih zaštitnika Luciuma, i postani Jak, elitni Triarch čarobnjak. Bacaj čarolije smrtonosnom preciznošću i desetkuj neprijateljske legije.
  • Usavrši svoju magiju - Magija je u središtu tvog napada i obrane. Iskusi brzu, ujednačenu pucačinu u prvom licu s bacanjem čarolija koju je lako savladati i usavršiti. Spretno se koristi svim trima silama magije i zaradi nagrade za pametno spojene napad i dobro tempirane okršaje.
  • Oslobodi svoj arsenal čarolija - Otključaj i nadogradi više od 25 čarolija i 80 darovitosti. Otkrij, nadogradi i prilagodi na stotine magičnih predmeta, usavrši stil igre u sve tri magične snage i postani jedan od najmoćniji Triarch čarobnjaka Aveuma.
  • Spasi svijet na rubu propasti - Jak i njegove magične moći predstavljaju neočekivane sile prodora u Vječni rat – beskonačnu borbu između Luciuma i Rasharna. Jak i Luciumovi elitni Besmrtnici moraju otkriti tajne Aveuma i potražiti način kako spasiti njegovu budućnost.
Igra - info
ProizvođačAscendant Studios LLC
IzdavačElectronic Arts
ŽanrPucačina
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2022.
Dobna oznaka (PEGI)16+
Cijena: 39,99€

    video.