izbornik.
košarica

Hogwarts Legacy PS5

Hogwarts Legacy PS5
Hogwarts Legacy PS5

Hogwarts Legacy akcijski je RPG smješten u potpuno zaokupljujućem otvorenom svijetu koji je po prvi puta predstavljen u knjigama o Harryju Potteru. 

Kreni na putovanje kroz poznate i nove lokacije i istražuj stvorenja iz svijeta mašte, prilagođavaj svoj lik i izrađuj napitke, ovladaj čarolijama, poboljšaj svoje talente i postani čarobnjak kakav želiš biti.

Doživi Hogwarts iz 1800-tih. Tvoj je lik učenik koji čuva ključ drevne tajne koja prijeti razaranjem svijeta čarobnjaka. Saznaj kako je to živjeti u Hogwartsu dok pronalaziš saveznike, boriš se s Mračnim čarobnjacima i odlučuješ o sudbini cijelog svijeta čarobnjaka. 

Oblikuj svoju ostavštinu. Živi priču koja još nije ni napisana.

Glavne značajke:

  • Istraži otvoreni svijet - Svijet čarobnjaka te čeka. Slobodno se kreći Hogwartsom, Hogsmeadeom, Zabranjenom šumom i okolnim područjem Overlanda.
  • Budi vještica ili čarobnjak baš po svojoj želji - Nauči čarolije, kuhaj napitke, uzgajaj biljke i pozabavi se čarobnim stvorenjima na svom putovanju. Smjesti se u svoju kuću, gradi odnose i ovladaj vještinama koje su potrebne da postaneš vještica ili čarobnjak po svojoj želji.
  • Doživi novu pustolovinu u svijetu čarobnjaka - Doživi svijet čarobnjaka u neistraženom razdoblju i pokušaj otkriti istinu iz njegove prošlosti. Bori se protiv trolova, Mračnih čarobnjaka, goblina i drugih koji ti stoje na putu do opasnog zlikovca koji prijeti cijelom svijetu čarobnjaka
Igra - info
ProizvođačAvalanche Software
IzdavačWarner Bros. Interactive Entertainment
ŽanrAkcijski RPG
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)16+
Izdvojena lista
IzdvojenoHogwarts Legacy promo
Cijena: 74,99€ (565,01kn)

    video.