izbornik.
košarica

God of War Ragnarök

Kreni na nezaboravno i autentično putovanje na kojem se Kratos i Atreus bore s vlastitim oprečnim osjećajima.

Iz studija Santa Monica Studio stiže nastavak hvaljene igre God of War (2018). Fimbulwinter je već uvelike stigao. U potrazi za odgovorima Kratos i Atreus moraju se zaputiti u svaki od Devet svjetova dok se vojske Asgarda pripremaju za sudbinsku bitku koja će okončati svijet. Putem će istraživati fascinantne mitske krajolike i suočiti se sa zastrašujućim neprijateljima u liku nordijskih bogova i čudovišta. Prijetnja Ragnaröka sve je bliža. Kratos i Atreus moraju birati između vlastite sigurnosti i sigurnosti svjetova.

Nordijska saga se nastavlja

Neispisana budućnost

Atreus traži znanje koje će mu pomoći razumjeti proročanstvo o "Lokiju" i vlastitoj ulozi u Ragnaröku. Kratos mora odlučiti hoće li biti sputan strahom od ponavljanja vlastitih grešaka ili će se osloboditi prošlosti i postati otac kakav Atreusu treba.

Sredstva ratovanja

Sjekira Levijatan, Mačevi kaosa i Zaštitnički štit opet su tu, kao i mnoštvo novih sposobnosti za Kratosa i Atreusa. Kratosove ubojite spartanske vještine bit će na kušnji kao nikad prije dok se bori s bogovima i čudovištima u svih Devet svjetova kako bi zaštitio svoju obitelj.

Istraži prostranstva svjetova

Putuj opasnim i zadivljujućim krajolicima i suočavaj se s najrazličitijim neprijateljski nastrojenim stvorenjima, čudovištima i nordijskim bogovima dok Kratos i Atreus traže odgovore i saveznike.

Odaberi svoje izdanje igre

dostupno odmah
Zaputi se na epsko putovanje tijekom kojeg se Kratos i Atreus bore s vlastitim oprečnim osjećajima. Prošlo je nekoliko godina od početka Fimbulwi..
499,00kn (66,23€) 529,00kn (70,21€)
dostupno odmah
Zaputi se na epsko putovanje tijekom kojeg se Kratos i Atreus bore s vlastitim oprečnim osjećajima. Prošlo je nekoliko godina od početka Fimbulwi..
549,00kn (72,86€) 599,00kn (79,50€)
dostupno odmah
Play Has No Limits™PlayStation®5PS5™ konzola oslobađa nove mogućnosti igranja koje nikada niste očekivali.Otkrijte munjevito brzo učitavanje uz izrazi..
6.699,00kn (889,11€) 7.299,00kn (968,74€)
God of War Ragnarök Limited Edition DualSense Bežični upravljač
Naoružaj se za bitku Ragnarök ovim limitiranim izdanjem upravljača.
Nadahnut nordijskim svijetom Midgarda, u plavoj i bijeloj boji i ukrašen simbolima medvjeda i vuka – oznakama Kratosa i Atreusa.
Kupi odmah