izbornik.
košarica

Forspoken PS5

Forspoken PS5
Forspoken PS5

Forspoken je akcijski RPG koji prati putovanje Frey, mlade Njujorčanke koja se zatekla u prekrasnoj, ali okrutnoj zemlji Athiji. 

Dok traži način da se vrati kući, Frey mora iskoristiti svoje novostečene čarobnjačke sposobnosti kako bi proputovala nepregledne krajolike, borila se protiv čudovišnih stvorenja i porazila moćne matrijarhe znane kao Tantasi.

Igra Forspoken osmišljena je tako da iskoristi svu snagu konzole PlayStation 5 i tako potvrdi filozofiju studija Luminous Productions (Final Fantasy XV) – pružiti jedinstveni doživljaj igranja, spoj najnovije tehnologije i kreativnosti.

Glazbena podloga u igri Forspoken spoj je modernih elektroničkih ritmova i fantastičnih tonova, a skladali su je Bear McCreary (God of War i TV serija The Walking Dead) i Garry Schyman (serija Bioshock), dobitnici BAFTA-ine nagrade za najbolje skladatelje

Glavne značajke:

  • Prekrasan, ali okrutan svijet - Istraži prostranstva Athije, nevjerojatne zemlje koja krije prekrasne prizore i stvorenja s drugog svijeta oživljene u zapanjujućoj grafici primjenom najsuvremenije tehnologije.
  • Prilagodljivi arsenal čarolija - Suprotstavi se izopačenim čudovištima u čarobnoj borbi s brojnim vrstama moćnih sposobnosti koje omogućuju različite stilove igranja – od brzog i uzbudljivog do strateškog i promišljenog.
  • Intuitivni parkour s čarolijama - Penji se po zidovima, preskači cijele klance, spuštaj se s vrtoglavih visina i probijaj se kroz nepregledne krajolike. Freyine jedinstvene sposobnosti omogućuju joj da se bez problema kreće otvorenim svijetom.
Igra - info
ProizvođačLuminous Productions
IzdavačSquare Enix
ŽanrAkcijski RPG
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena s popustom: 65,99€ (497,20kn)
Cijena: 72,86€ (548,96kn)

    video.