izbornik.
košarica

WRC PS5

WRC PS5
WRC PS5

Potpuno nova službena igra natjecanja FIA World Rally Championship.

Od tima koji je razvio nagrađivani serijal Dirt Rally dolazi potpuno nova službena igra natjecanja FIA World Rally Championship.

EA Sports WRC izrađena je na temeljima više od 25 godina tradicije stvaranja reli igara studija Codemasters, a omogućuje ti da sjedneš za volan automobila WRC, WRC2 i Junior WRC iz sezone 2023., zajedno s trenutačnim vozačima, timovima i bojama.

Dizajniraj i vozi svoj automobil za reli iz snova u potpuno novom načinu Builder i ponovno ispiši povijest utrkujući se u rekreacijama nedavnih događaja i glavnih povijesnih vrhunaca u načinu Moments. Dodatni načini uključuju Career, Championship, Time Trial, Cross-platform Multiplayer, Regularity Rally i detaljan uređivač automobila, što upotpunjava doživljaj WRC-a.

Glavne značajke:

  • Vozi dio povijesti - Svim WRC automobilima iz sezone 2023. pridružuje se 70 povijesnih vozila – do sada najveća kolekcija u videoigrama WRC-a.
  • Pronađi savršenu stazu - Najnaprednija verzija modela rukovanja studija Codemaster s više površina može se prilagoditi tvojim vozačkim vještinama. Testiraj svoje vještine po zemlji, snijegu i asfaltu uz degradaciju površine.
  • Utrkuj se po cijelom svijetu - Zaputi se na 17 trenutačnih i klasičnih lokacija WRC-a, uključujući Monte Carlo, Portugal, Keniju i Japan. Preko 200 staza dostupno je pri objavi.
Igra - info
ProizvođačCodemasters
IzdavačElectronic Arts
ŽanrVožnja/utrke
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)3+
Cijena: 29,99€
    Tagovi: vožnja , utrke

    video.