Ubisoft Forward - prva Ubisoftova digitalna prezentacija pružila nam je dublji pogled na Otpor Londona u Watch Dogs Legion-u. Posjetili smo obale Engleske u devetom stoljeću i gledali Eivora kako se bori u Assassin's Creed Valhalla. Novi negativac po imenu Antón Castillo (kojeg utjelovljuje Giancarlo Esposito - glumac nominira za nagradu Emmy) napravio je svoj veliki debi u najavi za Far Cry 6. Ako vam se dogodilo da ste propustili ova i druga otkrića te najave iz showa, ne brinite, najbitnije informacije saželi smo u sklopu ove vijesti.

Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla dobio je novi gameplay trailer u kojem nam je detaljnije objašnjeno kako će funkcionirati raidovi različitih lokacija, te kako će nam isti pomoći pri unaprijeđenju i poboljšanju našeg glavnog naselja.

Otkriveno je da će nam mnoge situacije olakšati pomoć ostatka naše vikinške skupine, a navedeno bi pogotovo trebalo doći do izražaja u borbi s dosad najraznolikijim neprijateljima od svih igara serijala Assassin’s Creed. Assassin’s Creed Valhalla izlazi 17. studenog na PC, PlayStation 4 i Xbox One, a igra će biti dostupna i na konzolama iduće generacije.


Far Cry 6

Nakon što smo prije par dana doznali da nam Ubisoft sprema novu igru serijala Far Cry, sinoć smo dobili i prvi službeni trailer koji je potvrdio da je uloga glavnog negativca pripala poznatom holivudskom glumcu Giancarlu Espositu (najpoznatiji kao Gus Fring iz serije Breaking Bad).

Prema prvim (potvrđenim) informacijama, Espositov lik je Anton Castillo, a za razliku od igara Far Cry 4 i 5 u kojima smo glavnog lika upoznali na samom početku, da bi nakon toga nestao, u ovom nastavku Anton Castillo će imati puno veću ulogu i utjecaj na samu radnju. Uz diktatora Castilla, glavni akteri igre su njegov sin Diego i lik kojeg ćemo kontrolirati – Danny.

Far Cry 6 izaći će 18. veljače 2021. godine na PC, PlayStation 4 i Xbox One, te konzole nove generacije.


Watch Dogs: Legion

Već je neko vrijeme poznato da je nova igra popularnog serijala Watch Dogs smještena u Londonu, a upravo će taj grad postati najsigurnijim gradom na svijetu. Barem tako tvrdi Nigel Cass, osnivač privatne vojne korporacije Albion, zadužene za sigurnost Londona.

U novom traileru od skoro osam minuta upoznali smo glavne protagoniste i antagoniste, prikazani su nam različiti likovi koje ćemo moći kontrolirati, vidjeli smo prekrasni otvoreni svijet engleskog glavnog grada, opciju regrutiranja usputnih prolaznika i svu silu ostalih mogućnosti i opcija koje krije Watch Dogs: Legion.

Watch Dogs: Legion zaigrat ćemo 29. listopada ove godine na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One, kao i na konzolama nove generacije po njihovom izlasku.


Hyper Scape

Ubisoftov free-to-play Battle Royale naslov naziva Hyper Scape od sinoć je u otvorenoj beti na PC-ju, čime je postao dostupan svima onima željnima brzinskog futurističkog napucavanja. Iz Ubisofta je za otvorenu betu najavljen i besplatan Battle Pass koji uključuje čak 30 različitih tierova, a svi igrači zauvijek će zadržati sve iteme zarađene kroz ovo otvoreno testiranje.

Izvor: reboot.hr, ubisoft