Crystal Dynamics je tijekom War Table live stream-a ponudio novi pogled na Marvel's Avengers, nadolazeću single-player i kooperativnu akcijsku avanturu.

MODOK je glavni negativac

Vidjeli smo nekoliko Marvelovih zlikovaca, poput Abomination i Taskmaster-a, u prikazanim isječcima gameplay-a iz. Igrači će se boriti i protiv stotinu mehaniziranih vojnika i robota izgrađenih od strane AIM-a (Advanced Idea Mechanics) koji svoje kreacije šire pod krinkom sigurnosti nakon raspuštanja Osvetnika. Na čelu AIM-a je George Tarleton, poznatiji kao MODOK (aka Mehanizirani organizam osmišljen samo za ubijanje). Ms. Marvel susreće se s Tarletonom u novom story traileru, koji možete pogledati niže, prikazanog tijekom War Table-a, koji očigledno započinje putovanje Kamala Khana za ponovno ujedinjenje razdvojenih Osvetnika.

Bolji pogled na Thorovu Hero misiju, "Once an Avenger"

U onome što se čini kao rana misija u Marvel's Avengers, Thor se vraća - odjeven kao njegov alter-ego, Donald Blake - kako bi pomogao Osvetnicima da se suoče sa prijetnjom AIM-a i spriječe sudar helicarrier-a poznatog pod nazivom Chimera. Thor se udružuje s Hulkom, Iron Manom, Ms. Marvel i Black Widow dok ih MODOK provocira - MODOK optužuje Thora da je odgovoran za smrt Kapetana Amerike u igri.

Hero Missions je naziv za single-player story misije koje guraju kampanju naprijed. Ova Hero misija konkretno pokazuje Thorove sposobnosti, kao i njegov ultimativni napad u kojem poziva Bifrost da se probije kroz neprijateljske štitove.

Pogled na Co-Op War Zones

Ratne Zone su kooperativne misije koje se mogu igrati više puta, te se odvijaju u „širokim otvorenim prostorima“ i „gustim interijerima“, gdje će igrači izvesti svoje prilagodljive Osvetnike na "testiranje". Svaki junak Osvetnika ima na desetke kozmetičkih predmeta za otključavanje, neki od njih se mogu zaraditi ispunjavanjem misija i ciljeva, a neke će biti dostupne samo u trgovini u igri. Ovi predmeti crpe inspiraciju iz klasičnih stripova i dizajna Marvel Cinematic Universe. Moći i oprema koje se mogu otključati također potiču iz različitih Marvelovih svemira: Black Widow ima svoj Widow’s Bite, dok Thor može "napuniti" svoje suigrače svojim moćima munje.

Dok se igrači upuštaju u kooperativne misije, surađivati će s raznim frakcijama, uključujući Inhuman Resistance grupu i bivše članove SHIELD-a, poput Nicka Furyja i Dum Dum Dugan-a. Igrači će također obnoviti vlastiti helicarrier i udružiti se s ostalim igračima u posebnim dva na jedan potezima.

Također se čini da će igrači u nekom trenutku dobiti pristup Iron Manovom Hulkbuster oklopu.

Marvel's Avengers izlazi 04.09.2020 na PlayStation 4, Xbox One, Windows PC. Square Enix potvrdio je ranije ovog tjedna da će igra biti dostupna i na PlayStationu 5 i Xbox Series X, te da će oni koji kupe PS4 ili Xbox One verziju igre dobiti nadogradnju za nove konzole (PS5 i Xbox Series X) potpuno besplatno.

 

Izvor: polygon.com