Beta testiranje za Marvel's Avengers samo što nije stigla, pa su nam developeri koji stoje iza igre podijelili nove detalje o tome što će sve biti omogućeno za isprobati.

Prije nego što dođemo do novih detalja beta verzije Marvel's Avengersa, sa posljednjeg War Table Stream-a, pozabavimo se najvažnijim pitanjem: kada i kako se može ostvariti pristup beta testiranju? Sve ovisi o platformi na kojoj igrate i da li ste napravili prednarudžbu, pa vam niže donosimo potpuni pregled.

Beta datumi:
  • 7. kolovoza - PS4 igrači koji su napravili preorder
  • 14. kolovoza - PS4 otvorena beta, te PC-a i Xbox One igrači koji su napravili preorder
  • 21. kolovoza - PC i Xbox One otvorena beta

Marvel's Avengers beta sadržaj

Jednom kada uđete u beta verziju, moći ćete isprobati širok izbor misija i načina igre. Započet ćete s već prikazanim Golden Gate Bridge demo, koji predstavlja kako se igra s različitim junacima te vodi do "A-Day" katastrofe, postavljajući glavni zaplet igre.

Developer navodi kako biste trebali očekivati ​​da ćete provesti oko 25 minuta igrajući kroz Golden Gate Bridge demo, no je to tek početak. Nakon toga možete slijediti priču s dvije nove Hero Misije gdje glavne uloge imaju Ms. Marvel i Hulk: jedna je smještena u bujnoj šumi tiho-pacifičkog sjeverozapada, a druga u ruskoj tundri u potrazi za tajnim SHIELD objektom.

Povrh herojskih single-player misija moći ćete otključati određene faza koje se mogu igrati s igrača (ili s AI-timom, ako želite). Evo kratkog pregleda faza Marvel's Avengers bete, od kojih se svaka može igrati s Iron Man, Ms. Marvel, Black Widow i Hulk-om.

HARM Rooms: Sobe za vježbanje koje se temelji na tri vala neprijatelja, koje počinju lagano te postaju vrlo teške. Ako u beta verziji dovršite sve HARM sobe, bit ćete nagrađeni posebnim natpisnim pločicama koje će prenijeti na kompletnu igru ​​- kao i posebnom Hulk Smashers Pickaxe-om koji ćete koristiti u Fortniteu.

War Zones: Pet punih multiplayer misija koje vas šalju po cijelom svijetu da eliminirate velike prijetnje kao dio tima. Također možete otkriti zanimljive lokacije s rješavanjem zagonetki te skupljati opremu (kao i otključati stripove).

Drop Zones: Manje, brže ratne zone koji vas šalju ravno u akciju na jedan veliki sukob.

Bez obzira na modove koje budete igrali, otključati ćete novu opremu za svoje heroje i nivelirati ih. Svaki će junak otključati samo prvi od svoja tri lista s kompletnim vještinama za beta verziju, no svejedno će vam ostati još mnogo toga za istraživanje.

Izvor: gamesradar.com