izbornik.
košarica

Rise of The Tomb Raider: 20 Year Celebration PS4

Rise of The Tomb Raider: 20 Year Celebration PS4
Rise of The Tomb Raider: 20 Year Celebration PS4

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration uključuje hvaljenu Rise of Tomb Raider igru, nominiranu sa više od 75 "Best of" nagrada, u kojoj Lara Croft postaje više od preživljača, dok kreće na svoju prvu Tomb Raider ekspediciju na najudaljeniju regiju Sibira.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration također uključuje posve novi "Blood Ties" single-player sadržaj, novi Co-Op Endurance mode, "Ultimate Survivor" težinu igranja za glavnu kampanju, 20 Year Celebration odjeću i pištolj, te 5 Classic Lara skinova. Također uključuje sve prethodno objavljene download sadržaje, uključujući: Baba Yaga: The Temple of the Witch, Endurance Mode, Cold Darkness Awakened, 12 odjevnih predmeta, 7 oružja i 35 expedition cards-a. S više od 50 sati igranja, ovo je najopsežnija verzija nagrađivanog iskustva.

Glavne značajke:

  • Hvaljena akcijska avantura - u Rise of the Tomb Raider Lara otkriva drevnu tajnu koja ju suočava s nemilosrdnom organizacijom poznatom kao Trinity. Dok se utrkuje da pronađe tajnu prije Trinity, put ju vodi do mita o Lost City of Kitezh. Lara zna da mora doći do Lost City-a i njegove skrivene tajne prije Trinity, kako se ona zapućuje za Sibir na svoju prvu Tomb Raider ekspediciju.
  • Nova "Blood Ties" single-player priča - U svjetlu očeve smrti, Larin ujak osporava njezino vlasništvo nad Croft Manor-om. Lara je odlučna vratiti svoju baštinu i dokazati da je zakoniti nasljednik, ali za to će se morati suočiti sa svojom prošlošću. Istražite Larin dom iz djetinjstva u sat vremena novog Story Mode gameplay-a, te otkrite obiteljsku tajnu koja će promijeniti njezin život zauvijek. Ovaj novi mode se može iskusiti u standardnom pogledu iz trećeg lica, te također može biti proživljen u Virtual Reality mode-u sa PlayStation VR.
  • Novi "Blood Ties" Nightmare - Larina najgora noćne mora oživljava, kako horde nemrtvih preplavljuju njezin dom iz djetinjstva. Pobjedite horde zombija kako bi postali ultimativni zombi ubojica, prije nego što vas noćna mora savlada! Natječite se s prijateljima i stvoriti izazove u zajednici, u savim novom Nightmare Mode-u.
  • Novi Co-Op Endurance Mode - vi i prijatelj mora izdržati, pretraživati i kreirati da bi preživjeli oštre elemente danju, te smrtonosne prijetnje od strane neprijatelja, kako čovjeka tako i životinja, noću. To je ultimativni test da vidite koliko dugo vi i vaši prijatelj možete preživjeti nemilosrdne krajolike. Vatra troši gorivo, hladnoća ubija nespremne, hrana obnavlja zdravlje, te sve mora biti uhvaćeno, prikupljeno ili kreirano. Započinjete bez ičega i morate pronaći sve. Radite zajedno i izazovite druge na svoj najdulji vremenski opstanak, te se borite za najbolji rezultat na Leaderboards.
  • Novi 20 Year Celebration sadržaj - Pet Classic Lara Croft skinova, kao i ponovno zamišljeno odijelo koji odaje počast Larinom putovanju na Antarktik u Tomb Raider III. Novi sadržaj uključuje i novu "Extreme Survivor" postavku težine u Rise of the Tomb Raider koja će ozbiljno ograničiti vaše točke za spremanje napretka, materijale za kreiranje predmeta, sredstva, streljivo i zdravlje - samo snalažljivi i sposobni mogu preživjeti ovu novu ekstremnu težinu igranja.
  • Uključuje sav DLC - uključuje sav sadržaj koji će proširiti vašu single-player kampanju, te će vam omogućiti da se natječete s prijateljima. Tri glavna sadržaja će vas izazvati da preživite ekstremne uvjete u Endurance modu, istražite novu grobnicu koji čuva drevni teror u Baba Yaga: The Temple of the Witch, te se borite sa valovima zaraženih grabežljivaca u Cold Darkness Awakened. Osim toga, nova odjeća, oružje i Expedition Cards će vam omogućiti prilagođavanje, proširenje te izazivanje vaših prijatelja u novim avanturama.

Igra - info
ProizvođačCrystal Dynamics
IzdavačSquare Enix
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2016.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena: 99,00kn

video.