izbornik.
košarica

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4

Svima omiljeni Crash Bandicoot se vratio! Nikada ljepši, nikada detaljniji i nikada bolji. Sada možete doživjeti Crash Bandicoot igre kao nikada ranije. Skačite, vrtite se i ponovite sve to, dok krećete na epske izazove i avanture kroz tri igre koje su sve započele: Crash Bandicoot®, Crash Bandicoot® 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot®: Warped. Proživite sve svoje omiljene Crash trenutke u ovoj remasteriranoj kolekciji.

Vicarious Visions, studio koji je zadužen za vraćanje Crash-a, navodi kako N. Sane Trilogy nije remaster niti remake, već nešto između, ono što oni nazivaju remaster plus. Svi leveli su ponovno izgrađeni bazirani na originalnoj geometriji, likovi su ponovno izgrađeni na bazi originalnog dizajna, filmske sekvence su također ponovo izgrađene inspirirane originalnim. No povrh svega toga, dodane su i nove značajke: sustav checkpoint-a i save-ova, uključujući manualne i auto save-ove, jedinstveni izbornik kroz sve igre, te vremenske izazove za sve tri igre.

Crash Bandicoot

Dr. Neo Cortex ima plan da preuzme svijet, on želi genetski stvoriti životinje koji će mu služiti. Za izradu svojih sluga, Cortex otima što više životinja može;  te se baš dogodi da je djevojka Crash Bandicoot-a jedna od žrtava. Preuzmi kontrolu nad Crash-om dok on trči, skače i vrti kroz 30 razina intenzivne akcije, na tri različita australska otoka. Samo vi možete pomoći Crash-u da spasiti životinje, svoju djevojku i poremeti planove dr. Cortex-a.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Zli Dr. Neo Cortex se vratio... kako bi ovaj put spasio svijet? I on traži pomoć od svog zakletog neprijatelja, Crash Bandicoot-a? Da li je to samo lukavi plana da namami Crash-a u svoj sljedeći eksperiment? Može li Crash ponovo ipobjediti li će se pridružiti Cortex-ovom zoološkom vrtu? Veći 3-D okoliš za kretanje, posve nove animacije i cijeli niz živopisnih likova - gledajte kako se naš junak Crash kliž po ledu, jaše polarnog medvjeda i leti u nultoj gravitaciji u nastavak avanture Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back - ovog put se ne šali!

Crash Bandicoot Warped

O da... vratio se... I on je spreman! Ovo je cijela nova avantura sa vremenskim putovanjem! Posve novi akcijski stil igranja - ronjenje, vožnja motocikla, beba T-Rex i pođite slobodno letjeti zrakom u avionu! Igrajte kao Coco! Galopirajte duž Kineskog zida na tigru, budite ekstremni na jet-skiju i drugim letećim iznenađenjima! Dokažite svoje vještine s novim Super-charge Body Slam, Super Slide, Double Jump, Death-Tornado Spin i Laser-Guided Bazookaa. Novi neprijatelji su novi Big Boss, Uka Uka, N. Tropy i Dingodile te, naravno, tu su i nekih od favorita kao što su N. Gin i Tiny. Više akcije. Više zabave. Više zagonetki i tajnnih razine. A mislili ste da ne može biti bolje!

Igra - info
ProizvođačVicarious Visions
IzdavačActivision
ŽanrDječja/obiteljska
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2017.
Dobna oznaka (PEGI)7+
Cijena: 299,00kn

video.