izbornik.
košarica

Need for Speed Heat PS4

Need for Speed Heat PS4
Need for Speed Heat PS4

Danju naporno radi, a noću sve to riskiraj u igri Need for Speed Heat, uzbudljivoj i napetoj trci u kojoj se boriš protiv policije kako bi osvojio mjesto u svijetu podzemnih trka.

Danju se natječi u odobrenom natjecanju Speedhunters Showdown i osvajaj novac kojim ćeš dograđivati i poboljšavati svoju garažu automobila tehnički nadmoćnih karakteristika. Zatim, kada dovedeš svoju pilu do savršenstva, odvezi se u noć i natječi se u novim, ilegalnim uličnim trkama u kojima ćeš izgraditi svoj ugled. 

Noću, međutim, pohlepna operativna skupina patrolira ulicama kako bi uništila scenu podzemnih trka. Suprotstavi joj se i riskiraj sve radi velikih nagrada ili se vrati u sklonište i regrupiraj svoje snage. Ceste, rizici i automobili znače sve na sceni uličnih utrka u kojima se tvoja ekipa neprestano širi, garaža ti je puna automobila vrhunskih tehničkih karakteristika, a grad je tvoje igralište. 

Glavne značajke:

  • Izgradi svoj identitet - Doradi tehničke karakteristike svog automobila i usavrši rukovanje njime tako da odgovara tvom stilu, a zatim okupi ekipu mrežnih prijatelja s kojom ćeš izaći na ulicu i napraviti kaos u Palm Cityju.
  • Bez rizika nema dobitka - Daj sve od sebe na lokalnoj trkaćoj sceni i povećaj stanje na računu u nizu događaja, a zatim riskiraj zakon vozeći svoje prilagođene aute u podzemnom trkalištu.
  • Osjeti vrućinu i odgovornost - Suprotstavi se poručniku Merceru, šefu operativne skupine koji vodi korumpiranu operaciju s ciljem zaustavljanja trkača i pretvaranja njihovih automobila u novac. Želiš li zaustaviti njegove pokvarene poslove?
Igra - info
ProizvođačGhost Games
IzdavačElectronic Arts
ŽanrVožnja/utrke
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2019.
Dobna oznaka (PEGI)16+
Cijena: 249,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).