izbornik.
košarica

Bloodborne GOTY Edition PS4

Bloodborne GOTY Edition PS4
Bloodborne GOTY Edition PS4

Bloodborne

Od Hidetaka Miyazaki i From Softwarei kreatora legendarne akcije RPG igre "Demon  Souls", "Dark Souls", i "Dark Souls 2" - dolazi Bloodborne, posve novi akcijski RPG prepun nepopustljivog, neumoljivog terora, razvijen isključivo za PlayStation 4.

Suočite se s vlastitim strahovima dok tražiti odgovore u drevnom gradu Yharnam, sada proklet čudnom endemskom bolesti koja se širi ulicama poput požara. Opasnost, smrt i ludilo vrebaju u svakom kutku ovoga mračnog i strašnog svijeta, a vi morate otkriti njegove najmračnije tajne kako bi preživjeli.

Bloodborne: The Old Hunters DLC

Davno, stari lovci su zakopali strašne tajne u ruševinama Byrgenwerth-a. No, upravo će biti razotkrivene. Istražite potpuno nova okruženja, uključujući Clock Tower i Hunter’s Nightmare - sva ispunjena opasnostima, nagradama i smrtonosnim neprijateljima. Saznajte zastrašujuću priču o lovcima koji su jednom činili Yharnam svojim igralištem.

Pronaći ćete novu odjeću i oružja koju možete dodati vašem arsenalu, uključujući Simon-ov Bowblade za novo iskustvo u borbi. Igrajte se s tamnim urocima i transformirajte se u strašnu zvijer. Dobro došli natrag u Yharnam...

Glavne značajke:

  • Zastrašujući novi svijet - Istražujte hororom prepun grad u kojem poremećena rulja i stvorenja iz noćnih mora vrebaju iza svakog ugla.
  • Strateška akcijska borba - Naoružani jedinstvenim arsenalom oružja, uključujući pištolje i pile, morati ćete koristiti dosjetljivost, snalažljivost, strategije da porazite agilne i inteligentne neprijatelje koji čuvaju gradske mračne tajne.
  • Nova generacija akcijskog RPG-a - Nevjerojatno detaljno gotičko okruženje, atmosferska rasvjeta i napredno novo online iskustavo pokazuje snagu PlayStation 4.
  • Stalno-mijenjajuće tamnice za istraživanje - Koristite svete kaleži da bi dobili ulaz u mrežu golemih podzemnih ruševina punih zamki, zvijeri, te nagrada za istraživanje i osvajanje sami ili s drugima. Ove proceduralno generirajuće tamnice ponuditi će potpuno nove izazove za svladati, a mogu biti upload-ane ili share-ane s prijateljima.
  • Sustav regeneriranja - Kada zadobijete štetu od neprijatelja, uzvraćajte udarac neprijatelju u određenom vremenskom razdoblju kako bi povratili dio izgubljenog HP-a. Šteta koju ste inicialno primili biti će narančasta, što znači da taj izgubljeni HP možete vratiti, ako ste dovoljno brzo. Oklijevajte li predugo izgubiti će te taj HP zauvijek.
  • Obrana - Bloodborne potiče igraće da se brane, pomoću vatrenog oružja kao alata za posrtanje. Ispalite iz vatrenog oružja neposredno prije nego neprijatelj zada udarac i ostavite ga ih trenutno onesposobljenim i otvorenim za razorni napad.
  • Glasnici - ta mala stvorenja su ispuzala iz noćnih mora, i dok ne izgledaju previše prijateljski, oni prate lovce, slijede svoje zapovjedi i brinu se o porukama koje su ostavili za druge.
  • Zamke - grobovi i mjesta za počinak, te tamnice nisu mjesto gdje se posjetitelji osjećaju dobrodošli. Oni koji lutaju ovdje brzo će pronaći mnoge fatalne zamke skrivene u tunelima i hodnicima, poput giljotina od oštrica prekrivene krvlju neopreznih lovaca.

Igra - info
ProizvođačFromSoftware
IzdavačSIEE
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2016.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Akcijska cijena: 99,00kn
Cijena: 249,00kn

video.