izbornik.
košarica

Uncharted 4: A Thiefs End (PS Hits) PS4

Uncharted 4: A Thiefs End (PS Hits) PS4
Uncharted 4: A Thiefs End (PS Hits) PS4

Nekoliko godina nakon njegove posljednje avanture, umirovljeni lovac na blago, Nathan Drake, je prisiljen vratiti se u svijet lopova. Sa ulozima mnogo osobnijim, Drake kreće na svoju najveću pustolovinu u potrazi za povijesnom zavjerom iza legendarnog gusarkog blaga. Svako blago ima svoju cijenu, a ova avantura će testirati Drake-ove fizičke granice, njegovu odlučnost i ultimativno - što je spreman žrtvovati kako bi spasio one koje voli.

Uncharted 4: A Thief's End je najnoviji nastavak nagrađivanog Uncharted serijala od hvaljenog developera Naughty Dog-a. Izlazeći isključivo za PlayStation® 4 sustav, Uncharted 4: A Thief's End donosi najuzbudljiviju Uncharted avanturu do sada, s novom gameplay mehanikom, većim, otvorenijim okruženjem te poboljšanom grafikom i animacijama koje prikazuju pravu moć PS4 sustava.

Priča

Postavljeno tri godine nakon Uncharted 3: Drake’s Deception, za Nathan Drake-a se smatra da je napustio svijet lova na blaga. No nije dugo trebalo da nova avantura pronađe Drake-a, kada se njegov brat, Sam, pojavi tražeći njegovu pomoć i nudeći avanturu kojoj Drake ne može odoljeti. U potrazi za dugo izgubljenim blagom kapetana Henry Avery-a, Sam i Drake kreću u pronalazak Libertalia - piratske utopije duboko u Madagaskaru. Uncharted 4: A Thief's End vodi igrače na putovanje kroz džungle, urbane gradove i snježne planinske vrhove u potrazi za blagom Avery-a.

Glavne značajke:

  • Next-gen blockbuster avantura - Uncharted 4 uvodi još veći filmski doživljaj na PS4 sustavu sa cut-scene u realnom vremenu i novim animacijama likova kako bi istaknuo karakteristično pripovijedanje po kojemu je Naughty Dog poznat.
  • Dinamički gameplay - Razvijena mehanika će dati igračima sviježiji pristup igranju, uključujući novu mehaniku sa užetom i hvatanje, dodanim penjačkim pokretima i opremom, te besprijekornu fluidnost u borbama i stealth-u.
  • Ekspanzivna okruženja - Raznolika i bogata detaljna okruženjima otvaraju više navigacijskih puteva koji potiču istraživanja. Igra i neprijatelji AI strateški koriste širi dizajn i dodanu vertikalnost.
  • Mogućnost vožnje vozila - Po prvi put u Uncharted povijesti, vozite vozila tijekom igre kako bi učinili velike trenutke dodatno spektakularnijim i interaktivnim.
  • Uncharted Multiplayer - Uncharted 4 će nastaviti razvijati multiplayer iskustvo serijala i na PS4 sustavu.

Igra - info
ProizvođačNaughty Dog
IzdavačSIEE
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2016.
Dobna oznaka (PEGI)16+
Izdvojena lista
IzdvojenoPS Hits
ponuda završava za:
dan.
sat.
min.
sec.
Akcijska cijena: 79,00kn
Cijena: 149,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).