izbornik.
košarica

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Nintendo Switch
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Nintendo Switch

Svjedočite podrijetlu Master Sworda u The Legenda of Zelda: Skyward Sword HD za Nintendo Switch. Izvorno objavljena na Wii 2011. godine, ova klasična potraga optimizirana je za Nintendo Switch s glađim kontrolama pokreta, kao i novo dodanim gumb kontrolama.

Prikazujući najraniju priču na Legenda of Zelda vremenskoj liniji, Link mora putovati između svijeta iznad oblaka i velike nepoznanice niže, u potrazi za svojom prijateljicom iz djetinjstva, Zeldom. Naoružan svojim pouzdanim mačem i štitom, Link će se suočiti s moćnim neprijateljima, rješavati nezgodne zagonetke i vinuti se nebom na vrh ogromne ptice zvane Loftwing u ovoj epskoj avanturi.

Kada igrate s dva Joy-Con kontrolera, oni postaju vaš mač i štit. Zamahnite desnim Joy-Conom kako bi Link u igri zamahnuo mačem, a lijevim Joy-Conom podignite svoj štit za blokiranje neprijateljskih napada. Fizički pokreti poput ovih mogu se koristiti i za korištenje različitih alata i predmeta, kao što su luk i strijela ili bacanje bombi.

Po prvi puta ovu avanturu možete igrati i pomoću gumb kontrola, što omogućuje igranje igre u ručnom načinu rada ili na Nintendo Switch Lite. Kada koristite ovu kontrolnu shemu, možete kontrolirati mač Linka jednostavnim naginjanjem desne kontrolne palice u odabranom smjeru.

Igra - info
ProizvođačNintendo EPD
IzdavačNintendo
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaNintendo Switch
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)12+
Cijena: 469,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).