izbornik.
košarica

The Crew 2 PS4

The Crew 2 PS4
The Crew 2 PS4

Najnoviji nastavak u revolucionarnom The Crew serijalu, The Crew 2 replicira uzbuđenje američkog motorsporta u jednom od najuzbudljivijih otvorenih svjetova ikada stvorenih.

Dobro došli u Motornation, ogromno, raznoliko i zabavno igralište izgrađeno unutar čitavog otvorenog svijeta Amerike i dizajniran za sve motorsportove. Od obale do obale okupljaju se četiri motorsportske obitelji: Street Racing, Off-Road, Pro Racing i Freestyle. Pridružite im se u visoko oktanskim natjecanjima i stavite svoje vještine na test u svakoj grupi disciplina, uključujući sve vrste automobila, motocikala, brodova i zrakoplova.

Želite slobodu da istražite i dominirate Amerikom na bilo koji način koji želite? Sada se možete jednostavno prebacivati između kopnenih, vodenih i zračnih vozila u pokretu i uživati u potpuno jedinstvenom doživljaju igre na temelju vašeg osobnog stila igranja. Snimajte i podijelite svaki slavni trenutak. The Crew 2 vam daje priliku predstaviti svoje vještine i uzdignete se kao najveći motosport prvak.

Igra - info
ProizvođačIvory Tower
IzdavačUbisoft
ŽanrVožnja/utrke
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2018.
Dobna oznaka (PEGI)12+
Akcijska cijena: 169,00kn
Cijena: 249,00kn

video.