izbornik.
košarica

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Nintendo Switch

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Nintendo Switch
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Nintendo Switch

Vaše najdraže nindža kornjače ponovno su se ujedinile kako bi se borile u ovoj opasnoj borbi bočne perspektive u stilu 80-ih

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge sadrži revolucionarnu igru koja ima korijene u bezvremenskim klasičnim borbenim mehanizmima koje vam donose stručnjaci borbe iz studija Dotemu (Streets of Rage 4) i Tribute Games. 

Ponovnim ujedinjenjem Leonarda, Michelangela, Donatella i Raphaela borit ćete se dok se sami suočavate sa Shredderom i njegovim vjernim pratiteljem Foot Clan ili ćete povesti najbolje prijatelje i istovremeno igrati s najviše četiri igrača!

Prizivanjem legendarnog dizajna nindža kornjači iz 1987. i odavanjem počasti klasičnim igrama TMNT poput Turtles In Time, ova predivna pikselizirana grafika u boji izazvat će u vama nostalgiju za kornjačama.

Glavne značajke:

  • Junaci u oklopu - Izborite se kroz predivnu pikseliziranu umjetnost u okruženjima i uništite mnoge strašne neprijatelje sa svojom najdražom nindža kornjačom, s time da svaka kornjača ima vlastite vještine i pokrete! Odaberite borca, upotrijebite radikalne kombinacije kako biste porazili suparnike i iskusite napete susrete ispunjene uzbudljivom akcijom i nevjerojatnim vještinama nindža.
  • Predivne lokacije - Borit ćete se diljem raznolikih bezvremenskih lokacija u igri TMNT dok Bebop i Rocksteady napadaju Channel 6 te kradu iznimno opasne uređaje kako bi podržali najnoviji izopačeni plan Kranga i Shreddera. Od Manhattana i Coney Islanda do gradskih krovova i vlažnih kanalizacija, pomognite neustrašivoj četvorki da pobijedi likove Foot Soldiers, Triceraton Warriors i Rock Troops sve do Dimension X!
  • Snaga kornjača! - Uživajte u predivnim pikseliziranim ilustracijama grafike i vintage TMNT osjećaju koji će vas u potpunosti vratiti u odlične 80-e. Svaki lik, vozilo, oružje, predmet i pozadina izravno su inspirirani TV serijom iz 1987. tako da ćete imati osjećaj da ste uskočili u zaslon televizije – s mješavinom sjajnog humora i pustolovinama punih akcije!
Igra - info
ProizvođačTribute Games
IzdavačMerge Games
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaNintendo Switch
Godina izlaska2022.
Dobna oznaka (PEGI)12+
Cijena: 299,00kn (39,68€)

    video.