izbornik.
košarica

Monster Hunter Rise Nintendo Switch

Monster Hunter Rise Nintendo Switch
Monster Hunter Rise Nintendo Switch

Monster Hunter Rise, najnoviji nastavak u kritički hvaljenom akcijskom RPG serijalu, dolazi na Nintendo Switch! Borite se sa zastrašujućim čudovištima i upotrijebite svoje nagrade za izradu velike raznolikosti epskog oružja i oklopa.

Smješten u slikovitoj zemlji Kamura, nadahnut drevnim Japanom, Monster Hunter Rise poziva vas da istražite bujne ekosustave i borite se sa zastrašujućim čudovištima kako biste postali ultimativni lovac.

Događaji Monster Hunter Risea odvijaju se pola stoljeća nakon pustošenja posljednje katastrofe. Lovci se moraju suočiti s novim i zastrašujućim čudovištem koje je podiglo glavu i prijeti da će zemlju još jednom uroniti u kaos.

Glavne značajke:

  • Uspon do novih visina - debi nove mehanike "Wirebuga" omogućuje grappling na bazi žice koji se mogu koristiti za uspinjanje po liticama i drugih teško dostupnih područja, pružajući nove mogućnosti prelaska i zračnog napada.
  • Nova i poznata čudovišta - igra će predstaviti Magnamalo, prijeteće novo vodeće čudovište, kao i druga nova čudovišta poput Aknosoma koji mijenja oblik, amfibije Tetranadon i još mnogo toga. Lovci također mogu očekivati ​​da će naići na brojna omiljena čudovišta iz prethodnih Monster Hunter igara.
  • Psi pratitelji - Novi lovački partneri zvani Palamutes mogu se personalizirati i koristiti za kretanje po terenu, pružajući igračima potpuno nove mogućnosti putovanja i napada. U samostalnom lovu igrači mogu odabrati i Palamute i Palico koji će im pomoći, dok online lovci mogu povesti jednog ili drugog na teren.
  • Rampage - Uz mnoštvo samostalnih misija i zadataka za više igrača, imersivni Story mode zadat će ambicioznim lovcima otkrivanje tajni iza zagonetnih "Rampage" događaja koji prijete selu Kamura.
  • Mogućnosti lova - Igrajte samostalno ili se pridružite do tri druga lovca u lokalnoj ili online co-op igri. Nintendo Switch također omogućuje lov bilo gdje, bilo kad i sa svima!
  • Besprijekorno igranje - Sadrži mape bez dugih učitavanja, kontinuirano igranje osigurava da igrači ostanu u svojim zadacima čim lov započne, bez prijelaznog čekanja između područja.
Igra - info
ProizvođačCapcom
IzdavačCapcom
ŽanrAkcijski RPG
Igrača1-4
PlatformaNintendo Switch
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)12+
Cijena: 469,00kn

video.