izbornik.
košarica

Sonic Frontiers Nintendo Switch

Sonic Frontiers Nintendo Switch
Sonic Frontiers Nintendo Switch

Ubrzaj do novih visina u novoj pustolovini ježa Sonica u otvorenoj zoni

Svjetovi se sudaraju u novoj brzinskoj pustolovini Ježa Sonica. Razotkrij tajne koje kriju ostaci drevne civilizacije koju su pokorile horde robota.

U potrazi za nestalim smaragdima kaosa, Sonic zaglavi na drevnom otoku prepunom neobičnih stvorenja. Bori se s hordama snažnih neprijatelja dok istražuješ zapanjujući svijet prepun akcije, pustolovine i misterija. Ubrzaj do novih visina i uživaj u uzbuđenju koje pruža velika i sloboda platformerske igre u otvorenoj zoni dok preko pet velikih otoka Starfall. 

Uskoči u pustolovinu, ovladaj snagom Drevnih i borbom zaustavi nove misteriozne neprijatelje. 

Dobro došao u evoluciju igara Sonic.

Glavne značajke:

 • Platformerska igra u potpuno novoj otvorenoj zoni - Juri preko pet velikih otoka u nadsvijetu, na svakome se kriju jedinstveni akcijsko-platformerski izazovi i skrivene tajne koje trebaš razotkriti.
 • Nedoživljena sloboda u velikoj brzini - Ostavi brzi trag kad poželiš, otkrij sporedne misije, rješavaj zagonetke, penji se na ogromne građevine, ribari i putem ćeš susresti poneko prijateljsko lice.
 • Postavi si izazov u Cyber Spaceu - Otključaj razine u Cyber Spaceu s prepoznatljivim 3D platformskim igranjem uz Sonicovu brzinu i razne izazove koji će testirati tvoje vještine kao ništa prije.
 • Kibernetička borba - Koristi potpuno novi sustav borbe i nadogradnje stabla vještina pa uništavaj misteriozne neprijatelje kombinirajući pokrete kao što su izbjegavanje, odbijanje, protunapadi, kombinacije i nova sposobnost Cyloop. 

Platformerska igra u potpuno novoj otvorenoj zoni

Juri preko pet velikih otoka u nadsvijetu, na svakome se kriju jedinstveni akcijsko-platformerski izazovi i skrivene tajne koje trebaš razotkriti. 

  Snimka zaslona iz igre Sonic Frontiers prikazuje Sonica kako se ostavlja trag dok prikuplja prstenove

  Nedoživljena sloboda u velikoj brzini

  Ostavi brzi trag kad poželiš, otkrij sporedne misije, rješavaj zagonetke, penji se na ogromne građevine, ribari i putem ćeš susresti poneko prijateljsko lice.

   Snimka zaslona iz igre Sonic Frontiers prikazuje Sonica kako trči cestom s mnogo uličnih znakova

   Postavi si izazov u Cyber Spaceu

   Otključaj razine u Cyber Spaceu s prepoznatljivim 3D platformskim igranjem uz Sonicovu brzinu i razne izazove koji će testirati tvoje vještine kao ništa prije. 

    Snimka zaslona iz igre Sonic Frontiers prikazuje Sonica kako napada neprijatelja sastavljenog od tekućeg srebra i crvenih kugli

    Kibernetička borba

    Koristi potpuno novi sustav borbe i nadogradnje stabla vještina pa uništavaj misteriozne neprijatelje kombinirajući pokrete kao što su izbjegavanje, odbijanje, protunapadi, kombinacije i nova sposobnost Cyloop. 

    Igra - info
    ProizvođačSonic Team
    IzdavačSega
    ŽanrDječja/obiteljska
    Igrača1
    PlatformaNintendo Switch
    Godina izlaska2022.
    Dobna oznaka (PEGI)7+
    Cijena: 59,59€ (448,98kn)

     video.