izbornik.
košarica

PlayStation Store Pre-paid card 150HRK

PlayStation Store Pre-paid card 150HRK
PlayStation Store Pre-paid card 150HRK

PlayStation Store Pre-paid card (bonovi) služe za dodavanje novca na vaš Playstation Network Wallet, pomoću kojeg možete kupovati igre i dodatne sadržaje igra sa Playstation Store-a, bez upotrebe kreditne kartice.

Iznos od 150,00 kn dodate na vaš korisnički račun tako da se logirate unutar Playstation Networka i potom uputite na Playstation Store, u glavnom izborniku odaberete opciju "Reedem code" gdje jednostavno upišete 12-znamenkasti kod koji se nalazi na kartici koju ste dobili.

NAPOMENA: PS Store Pre-paid card (kôd) se može koristiti isključivo na Hrvatskim SIE korisničkim računima!

Uplata je moguća samo sa hrvatskih transakcijskih računa!

PS Store i PS Plus kodovi vrijede samo za hrvatske PSN korisničke račune!

Plaćanje PlayStation Store i PlayStation Plus pre-paid bonova se vrši isključivo po ponudi tj. uplatom na naš bankovni račun putem internet/mobilnog bankarstva ili općom uplatnicom u banci, FINA-i ili pošti.

Nakon što evidentiramo vašu uplatu na našem bankovnom računu, na vaš email šaljemo PS Store/PS Plus aktivacijski kod.

Rok isporuke:

Provjera uplata se vrši u 13:30h i u 16h, ukoliko do tada uplate ne budu vidljive na našem računu, kodove vam šaljemo sljedeći radni dan. Uplate izvršene u petak nakon 16h, će nam biti vidljive tek u ponedjeljak.

Ukoliko imate opciju slanja potvrde o izvršenoj uplati, molimo da nam ju proslijedite na email radi brže obrade narudžbe.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).