izbornik.
košarica

PlayStation Plus Pre-paid card 90 dana

PlayStation Plus Pre-paid card 90 dana
PlayStation Plus Pre-paid card 90 dana

PlayStation Plus je PlayStation Network usluga koji vam daje pristup cijelom nizu nevjerojatnih mogućnosti. Od ludih igara, do ekskluzivnih probnih perioda za igre, online pohrane igara, tema i avatara. PlayStation Plus je usluga članstva koja će vaš doživljaj igre odvesti na sljedeću razinu. Svakog mjeseca PS Plus članovi dobivaju pristup dvijema igrama koje mogu preuzeti izravno na svoje konzole. PlayStation Plus vam pruža ekskluzivan pristup raznolikoj paleti online igara za više igrača, prilagođenima najrazličitijim ukusima. Igrajte i čavrljajte s prijateljima i zajednicom igrača iz cijelog svijeta s kojima dijelite ljubav prema istim igrama.

Glavne značajke:

  • PS4 Online Multiplayer - PS Plus članstvo vam omogućuje da igrate online sa vašim prijateljima i izazovite cijeli svijet s pristupom online multiplayeru na svojoj PS4 konzoli.
  • Mjesečne igre - svaki mjesec preuzmi dvije igre za PS4 bez ikakvih dodatnih troškova *
  • Popusti i pokloni - iskoristi popuste na igre i dodatke na PlayStation Store-u
  • Ekskluzivni pristup - budite među prvima u redu da isprobate novi demo i javni/zatvoreni beta pristup.
  • Online pohrana - napravite sigurnosnu kopiju svojih pohranjenih igara, te nastavite sa svojom igrom tamo gdje ste stali (čak i ako ste kod prijatelja i igrate na njihovim PS4/PS3 sustavima), s 100GB prostora za online pohranu
*Ponuda PS Plus igara se mijenja mjesečno. Ponudu PS Plus igara određuje PlayStation. Igre su dostupne samo tijekom trajanja pretplate. Nakon isteka trajanja pretplate potrebno je obnoviti PS Plus pretplatu kako bi dobili pristup pohranjenim igrama i sadržaju.


NAPOMENA: PS Plus Pre-paid card (kôd) se može koristiti isključivo na Hrvatskim SIE korisničkim računima!

Uplata je moguća samo sa hrvatskih transakcijskih računa!

PS Store i PS Plus kodovi vrijede samo za hrvatske PSN korisničke račune!

Plaćanje PlayStation Store i PlayStation Plus pre-paid bonova se vrši isključivo po ponudi tj. uplatom na naš bankovni račun putem internet/mobilnog bankarstva ili općom uplatnicom u banci, FINA-i ili pošti.

Nakon što evidentiramo vašu uplatu na našem bankovnom računu, na vaš email šaljemo PS Store/PS Plus aktivacijski kod.

Rok isporuke:

Provjera uplata se vrši u 13:30h i u 16h, ukoliko do tada uplate ne budu vidljive na našem računu, kodove vam šaljemo sljedeći radni dan. Uplate izvršene u petak nakon 16h, će nam biti vidljive tek u ponedjeljak.

Ukoliko imate opciju slanja potvrde o izvršenoj uplati, molimo da nam ju proslijedite na email radi brže obrade narudžbe.

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).