izbornik.
košarica

The Last of Us Remastered (PS Hits) PS4

The Last of Us Remastered (PS Hits) PS4
The Last of Us Remastered (PS Hits) PS4

The Last of Us Remastered će se izvoditi u 1080p/60fps na PlayStation 4, te će zahvaljujući snazi PS4 konzole, isporučiti poboljšane vizuale uključujući modele likova u višoj rezoluciji, poboljšanu rasvjetu, sjene i teksture koje će unaprijediti svijet u kojem Joel i Ellie moraju opstati.

S više od 250 "Game of the year" nagrada, te bezbroj drugih priznanja gaming industrije, uključujući 5 BAFTA nagrada, stvarno ima malo igara koje zaslužuju te titule koliko i The Last of Us.

The Last of Us nam dolazi od Naughty Dog ekipe, kritički hvaljenog kreatora Uncharted serijala. To je priča koja ne može biti dalje od od izazovnih avantura Nathan Drake-a, no ona koja naglašava nagrađivano filmsko pripovijedanja i visoke proizvodne vrijednosti po kojima je Naughty Dog postao poznat.

The Last of Us se odvija u surovoj budućnost, dvadeset godina nakon što je gljivična infekcija izbrisala većinu čovječanstva, pretvarajući ih u mutirane divljake. Oni koji su preživjeli nisu puno bolje, zajedno sa preživjelim smješteni u karantenskim područjima, bore se i tragaju za preostalom hranom, oružjem - i svime drugim čega se mogu domoći.

Joel je jedan od preživjelih, živući život krijumčarenja i trgovanja na crnom tržištu - i sa nekoliko morala. Angažiran je da prevede tinejdžericu po imenu Ellie preko cijele zemlji, no ono što se činilo kao jednostavan posao, pretvara se u očajničko i duboko putovanje kroz ono što je ostalo od Amerike.

The Last of Us predstavlja poznatu, ali opasnu Ameriku, s Joel i Ellie koji doživljavaju fantastičnu, ali brutalnu zemlju kroz svoje putovanje. U bijegu od svog doma u Bostonu, vi ćete istražiti Ameriku koja je temeljito transformirana u posljednja dva desetljeća. Priroda je prisvojila veći dio zemlje, sa zaraslom florom koja nastavlja uništavati ruševine gradova kroz koje putujete.

The Last of Us nudi klasični preživljavački gameplay s osjećajem opasnosti i straha koje se ne vidi često u današnjim igrama. Igrajući kao Joel, morati ćete naučiti surađivati s Ellie, ako bilo koji od vas planira preživjeti ovaj stravičan krajolik u kojem su hrana, streljivo i druga pomagala vrlo ograničeni. Morat ćete sakupljati ono što vam je potrebno, raditi oružja od onoga što možete pronaći i natjecati se s drugim preživjelima u zemlji u kojoj će biti testirane prave granice ljudskosti - i gdje nove prijetnje čekaju na svakom koraku.

Morati ćete se boriti protiv zaraženih i protiv svojih kolega preživjelih. Poput najboljih igra prežvaljavanja, morat ćete biti snalažljivi i boriti se pametno, izbjegavajući susrete kada god možete i čineći svaki metak, svaki bodež i svaki napad učinkovitim. No i vaši neprijatelji će se boriti pametno. Zahvaljujući sustavu ravnoteže snaga AI, vaši neprijatelji će se stalno prilagođavati, mijenjati svoje ponašanje na temelju vaših radnji, oružja koje vide da nosite ili koliko ih je ostalo da se bore.

Glavne značajke:

  • Remasteriran, The Last of Us na PlayStation 4 nudi poboljšanu grafiku i druge nadogradnje za isporuku next-gen iskustva
  • Postanite lovac i lovina - Igrajte kao Joel, nemilosrdni preživjeli, koji je uparen s Ellie, hrabrom tinejdžericom, dok oni surađuju kako bi izdržali opasno putovanje preko poznate, no pandemijom poharane Amerike.
  • Intenzivna, likovima vođena priča sadrži postavu rezonantnih likova koji će vas odvesti na bogato, emocionalno putovanje preko nagrađivanog filmskog pripovijedanja i visokih produkcijskih vrijednosti po kojima je Naughty Dog studio poznat.
  • Istražite uništenu, obraslu Ameriku koju je priroda prisvojila, obilježenu s ostacima ljudske civilizacije poredanim uz lijepa, bujna okruženja, koje isporučuje realna i fantastična grafika.
  • Razradite strategiju kako bi preživjeli neprijateljske susrete, dok sustav ravnoteže snaga AI kontinuirano prilagođava kada su Joel ili neprijatelji u nadmoćnoj poziciji. Brzo manevarirajte kako bi preživjeli susrete, jer će neprijatelji promijeniti svoje ponašanje na temelju onoga oružja koje vide da Joel drži, koliko ih je ostalo na životu i da li ih je igrač uspio iznenaditi.
  • Naučite kako preživjeti dan po dan - tragajte za vitalnim resursima, stvarajte naoružanje iz objekata u okolišu i natječite se s drugim preživjelima za ograničene zalihe i streljivo.
Igra - info
ProizvođačNaughty Dog
IzdavačSIEE
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2014.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Akcijska cijena: 99,00kn
Cijena: 149,00kn

video.