izbornik.
košarica

Rayman Legends (PS Hits) PS4

Rayman Legends (PS Hits) PS4
Rayman Legends (PS Hits) PS4

Rayman, proglašen platformerom godine i dobitnik više umjetničkih i glazbenih nagrada, dolazi na PlayStation 4 s potpuno novom avanturom. Michel Ancel, proslavnjeni kreator Rayman-a, Beyond Good & Evi i Raving Rabbids donosi svoj inovativnost i kreativnost u ovaj novi i uzbudljivi platformer.

Rayman, Globox i Teensies lutaju kroz začaranu šumu kada otkrivaju misteriozni šator ispunjen nizom zadivljujućih slika. Kada pogledaju pobliže, primijete kako svaka slika pripovijeda priču o mitskom svijetu. Približavajući se slici koja prikazuje srednjovjekovnu zemlju, iznenada bivaju usisani u sliku, te bačeni u svijet gdje njihova avantura počinje. Ekipa se mora kretati, skakati i boriti putem kroz svaki svijet da spase dan i otkriju tajne svake legendarne slike.

Glavne značajke:

  • 3D Boss borbe - "Šefovi" imaju veliku prednost nad Rayman-ovom ekipom ... dodatnu dimenziju! Zmajevi i druga epska bića mogu napasti iz svih kutova, tako da ćete morati biti na vrhuncu vaše igre kako bi ih pobijedili.
  • Novi izazovi - Povežite se s prijateljima putem raznih izazova koji će testirati vaše vještine i brzinu. Provjerite ljestvicu najboljih igrača (leaderboards) kako bi saznali kakvi ste u odnosu na ostatak svijeta.
  • Rayman Rocks! - Skačite u ritmu bubnja, udarite u skaldu sa bass linijom, pa čak koristite i zip-liniju u skladu sa svirkom giratre. Tajming i ritam su ključni za prelazak tih glazbenih razina. Pogledajte imate li ono što je potrebno da bude junak platforminga.
  • Napredak UbiArt engine-a - UbiArt engine je proširio svoje sposobnosti te sada uključuju 3D gameplay elemente, novi dizajn rasvjete i novi sustav renderiranja koji vodi Rayman-ovu nagrađivanu grafiku na sljedeću razinu.
  • Povratak nagrađivanog tima - Legendarni tim umjetnika, dizajnera i skladatelja su se ponovo udružili, kako bi stvorili nove svjetove, nove likove i novi soundtrack.

Igra - info
ProizvođačBox art Developer(s) Ubisoft Montpellier
IzdavačUbisoft
ŽanrDječja/obiteljska
Igrača1-4
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2014.
Dobna oznaka (PEGI)7+
Cijena: 149,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).