izbornik.
košarica

Middle-earth: Shadow of Mordor (PS Hits) PS4

Middle-earth: Shadow of Mordor (PS Hits) PS4
Middle-earth: Shadow of Mordor (PS Hits) PS4

Middle-earth: Shadow of Mordor pruža dinamično okruženje igre u kojoj igrač orkestrira svoj osobni plan osvete dok pokorava Mordor prema svojoj volji. Igra počinje u noći Sauronovog povratak u Mordor, kada su njegovi Black Captains brutalno pogubili Ranger-e Black Gate-a.

Igrači preuzimaju ulogu Talion-a, Ranger-a koji je izgubio svoju obitelj i sve do čega mu je stalo, samo da bi se vratio iz smrti od strane tajanstvenog Duh osvete. Kako se Talion-ova osobna osveta odvija, igrači otkrivaju tajnu Duha koji ga prisiljava, otkrivaju podrijetlo Prstenova Moći te se suočavaju sa konačnim neprijateljom.

Ova nova priča je smještena između događaja Hobita i Gospodara prstenova, Middle-earth: Shadow of Mordor donosi vibrantan svijet kroz svoj "Nemesis System".

Svaki neprijatelj kojeg igrači susreću je jedinstvena osoba, koja se razlikuje po svojim osobnostima, snagama i slabostima. Ti neprijatelji se oblikuju kroz susrete s igračem, te ukoliko ih odmah ne eliminiraju postaju njhovi zakleti neprijatelji koji su jedinstveni za svaki prelazak igre. Igrači moraju nadmudriti svakog, izrazito drugačijeg, neprijatelja s kojima se susreću kako bi se infiltrilari u redove neprijatelja i dominirali u dinamičnom svijetu koji pamti, te se prilagođava igračevim postupcima i izborima.

Glavne značajke:

  • Oslobodite snagu Wraitha - Igrači kontroliraju Wraith moći s kojima dirigiraju i izvršavaju svoje osvetu u brutalnim bliskim borbama, nemilosrdnim stealth napadima te intuitivnim borbama na veće udaljenosti.
  • Dominirajte neprijateljima - Igrači će moći gledati svijet kroz Wraith moći i otkriti detalje o svakom jedinstvenom neprijatelju, kako bi pomogli Talion-u u osveti; svaki neprijatelj ima svoje osobnosti koje možete iskoristiti u vašu korist, pamćenje i osobine za igrače da proučavaju i manipuliraju
  • Pokorite Mordor prema svojoj volji - Igrači će moći okrenuti neprijatelje jedne protiv drugih, prisiljavajući ih da atentiraju, teroriziraju, žrtvuju ili špijuniraju. Na temelju igračevih akcija s Nemesis sustavom, svaki neprijatelj na koji naiđete je različit i može evoluirati do toga da postane vaš zakleti neprijatelj kroz tijek igre.
  • Proširujte vještine dok ubijate - Unaprijedite vještine i sposobnosti, te nadogradite oružja da postanu legendarna kroz "Rune" sustav nagrada koje su kreirane u skladu s vašom strategijom i vašim jedinstvenim neprijateljima.

Igra - info
ProizvođačMonolith Productions
IzdavačWarner Bros. Interactive Entertainment
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2014.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena: 149,00kn

video.