izbornik.
košarica

Assassin's Creed IV: Black Flag (PS Hits) PS4

Assassin's Creed IV: Black Flag (PS Hits) PS4
Assassin's Creed IV: Black Flag (PS Hits) PS4

Godina je 1715. Pirati vladaju Karibima i osnovale su vlastite Republiku bez zakona u kojoj je korupcija, pohlepa i okrutnost uobičajena pojava.

Među tim odmetnicima je drzak mladi kapetan po imenu Edward Kenway. Njegova borba za slavu mu je zaradila poštovanje legendi poput Blackbeard, ali ga je uvela i u drevni rat između Assassina i Templara, rat koji može uništiti sve što su gusari izgradili.

Glavne značajke:

  • Drzak buntovnički ubojica - Postanite Edward Kenway, karizmatični, ali brutalni kapetan gusar, obučeni od strane Assassina. Edward bez napora može izmjenjivati ​​između Skrivene oštrice i svim novih oružja, uključujući četiri kremenjače (pištolja) i dva mača s kratkom sabljom.
  • Istražite otvoreni svijet prepun mogućnosti - Otkrijte najveći i najraznolikiji Assassin's Creed svijet ikada stvoren. Od Kingstona u Nassau, istražite 50 jedinstvenih mjesta na kojem možete živjeti život pirata, uključujući: plijeniti podvodne olupine, atentirati Templare u gradovima, lovite rijetke životinje u neukroćenoj džungli, tražte blago u izgubljenim ruševinama, bijeg u skrivenim uvalama...
  • Postanite najzloglasniji Pirat na Karibima - Upravljajte vašim brodom, Jackdaw, te utjerajte strah svima koji ga vide. Pljačka i pustošite da nadogradite Jackdaw sa streljivom i opremom potrebnnom za borbu protiv neprijateljskih brodova. Poboljšanja broda su ključni za Edwardovo napredovanjem kroz igru. Napadnite i neprimjetno se ukrcajte na brodove, regrutirajte mornare da se pridruže vašoj posadi i krenutie na epsku avanturu.
  • Iskusite surovu realnost stvarnost iza fantazije piratstva - Kročite među legendarnim imenima kao što su Crnobradi, Calico Jack i Benjamin Hornigold, te uspostavite Republiku bez zakona na Bahamima i proživite istinski eksplozivne događaja koji su definirali Zlatno doba piratstva.
  • Multiplayer iskustvo - Borite se protiv ili surađujte sa svojim prijateljima u nemilosrdnom i hvaljenom multiplayer iskustvu. Odaberite nekog od posebnih likova i borite se do smrti u egzotičnim mapama.
Igra - info
ProizvođačUbisoft Montreal
IzdavačUbisoft
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2013.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena: 149,00kn

video.