izbornik.
košarica

The Last Guardian PS4

The Last Guardian PS4
The Last Guardian PS4

U čudnoj i mističnoj zemlji, dječak otkriva tajanstveno stvorenje s kojim stvara duboku i neraskidivu vezu. Ovaj nevjerojatni par se mora osloniti jedan na drugog u putovanju kroz veoma visoke, podmukle ruševine ispunjene nepoznatim opasnostima. Doživite putovanje života u ovoj dirljivoj, emocionalnoj priči o prijateljstvu i povjerenju.

Glavne značajke:

  • Nevjerojatni partner - otkrijte fantastičnu zvijer po imenu Trico, koji će djelovati kao vaš pratilac i zaštitnik, kovajući vezu koja pokreće emocionalno i zapanjujuće putovanje.
  • Uistinu jedinstveni gameplay - preuzmite kontrolu nad običnim dječakom koji mora komunicirati sa divovskim pratiocem, kako bi prevladali prepreke i preživjeli tajanstvene opasnosti.
  • Prekrasni fantasy svijet - kroz naprednu rasvjetu i efekte čestica, detaljna okruženja i vjernu animaciju likova, Blackbird transportira igrače na prekrasan svijet ispunjen ruševnama i misterioznim tajnama za razotkriti.

Igra - info
ProizvođačSIE Japan Studio
IzdavačSIEE
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2016.
Dobna oznaka (PEGI)12+
ponuda završava za:
dan.
sat.
min.
sec.
Akcijska cijena: 149,00kn
Cijena: 299,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).