izbornik.
košarica

Ghost Recon: Breakpoint Auroa Deluxe Edition PS4

Ghost Recon: Breakpoint Auroa Deluxe Edition PS4
Ghost Recon: Breakpoint Auroa Deluxe Edition PS4

Napomena: Potrebna stalna internet veza za igranje

Dobro došli u Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, duboku prožimajuću taktičku pucačinu smještenu u ogromni otvoreni svijet slobodne igre.

Postanite Ghost, elitni vojnik američkih snaga za specijalne operacije, koji se bori da preživi. Ranjeni, bez podrške i dok vas love bivši Ghostovi, morate se boriti da preživite izgubljeni na misterioznom otoku Auroa. Odaberite prave saveznike i odlučite kako uništiti nemilosrdne neprijateljske snage.

Testirajte svoje vještine preživljavanja sami ili u timu od četiri igrača u kampanji i intenzivnim online borbama 4 na 4.

Glavne značajke:

  • Istražite opasni arhipelag - Istražite Aurou, dom diva Silicijske doline Skell Technology, zrakom, kopnom i morem. Uronite u misteriozni otok gdje se arhitektonski napredne zgrade miješaju s divljom, neukroćenom prirodom. Od snježnih vrhova do najdubljih močvara, čekaju vas svi mogući tereni.
  • Uništite smrtonosnog neprijatelja iz prošlosti - Wolves je smrtonosna bivša američka vojna jedinica koja se odmetnula i spremna je upotrijebiti najučinkovitije ubilačke strojeve da bi vas uništila. Osim toga, oni su bili poput vas – koriste se istom obukom i iskustvom. Jedinica Wolves zauzela je Aurou i stavila pod svoju kontrolu najvažnije resurse na otoku: dronove. Njihov vođa je vaš brat po oružju, pukovnik Cole D. Walker, i vi ćete ga morati uništiti.
  • Prilagodite svojeg Ghosta - Stvorite vlastiti lik i birajte između tisuća kombinacija da biste stvorili savršenog Ghosta. Pljačkajte materijale po svijetu, izrađujte i nadograđujte svoje oružje i prilagodite opremu da bi vaš Ghost odgovarao vašem stilu igre. U igri Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint sve je stvar izbora.
  • Udružite se s prijateljima - Udružite se s prijateljima i iskusite zajednički napredak od glavne kampanje do borbe igrača protiv igrača. Istražite bogati sadržaj na najvišoj razini igre, uključujući akcije s četiri igrača. Kako god odlučili igrati, u igri Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint uvijek ćete imati isti lik: iste prilagodbe, iste vještine i isto oružje. 

Igra - info
ProizvođačUbisoft Paris
IzdavačUbisoft
ŽanrPucačina
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2019.
Dobna oznaka (PEGI)18+
ponuda završava za:
dan.
sat.
min.
sec.
Akcijska cijena: 169,00kn
Cijena: 249,00kn

video.