izbornik.
košarica

Ghostrunner PS5

Ghostrunner PS5
Ghostrunner PS5

Ghostrunner je akcijska slasher igra u prvom licu s glatkim gameplay elementima inspiriranim parkourom.

Igrači, preuzmite ulogu android nindže i upotrijebite kombinaciju sposobnosti i bliske borbe s katanom  kako biste razrezali neprijatelje dok se se uspinjete u podmukle neonske nebodere u cyberpunk budućnosti.

Igrači imaju širok raspon sposobnosti kretanja, uključujući trčanje po zidu, klizanje i upravljanje vremenom kako bi uklonili sve mete na svom putu. Rezultat je izuzetno okretan lik koji igračima pruža krajnje zadovoljstvo svakim snažnim zamahom katane.

Glavne značajke:

  • Neobična perspektiva - Ghostrunner je jedinstvena i izazovna igra, s poluotvorenim i prvenstveno okomitim razinama. Vertikalni dizajn oživljava ovu jedinstvenu perspektivu dopuštajući igračima da odaberu vlastiti put. Vertikalni dizajn također sadrži elemente istraživanja i učenja kroz pripovijedanje o okolišu o pozadini, obrazloženju i cjelokupnom svijetu igre.
  • Jedan udarac - Sustav One-Hit-One-Kill zasigurno je jedna od najvažnijih značajki uz mehaniku pokreta. Igrač i protivnici imaju jedan poen. Kroz trenutno ponovno pokretanje, igrač upoznaje raspored igre i uklanja neprijatelje koristeći izvanrednu pokretljivost i senzorno pojačavanje (sposobnost usporenog snimanja).
  • Mehanika parkour pokreta - Gostrunnerov sustav kretanja vrlo je dinamičan sa sposobnostima koje omogućuju igraču da trči po zidovima, klizi i reže neprijatelje, juriša s guštom, manipulira vremenom, skače i odbija se od zidova osvijetljenih neonom i još mnogo toga.
  • Cyberpunk okruženje - Igra se odvija u budućnosti, nakon globalne kataklizme u kojoj ostaci čovječanstva žive u zloslutnoj neonskoj kuli koju je sagradio The Architect, koji je misteriozno umro prije mnogo godina. Svi znaju istinu, no nitko je ne govori naglas.
Igra - info
ProizvođačOne More Level
Izdavač505 Games
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)18+
ponuda završava za:
dan.
sat.
min.
sec.
Akcijska cijena: 159,00kn
Cijena: 249,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).