izbornik.
košarica

Demon's Souls PS5

Demon's Souls PS5
Demon's Souls PS5
Demon's Souls PS5
Demon's Souls PS5
Demon's Souls PS5
Demon's Souls PS5
Demon's Souls PS5
Demon's Souls PS5
Demon's Souls PS5

Iz Bluepoint Gamesa dolazi remake PlayStation klasika, Demon’s Souls™. U potpunosti obnovljen iz temelja i majstorski poboljšan, ovaj remake uvodi strahote maglom prepune dark fantasy zemlje za potpuno novu generaciju igrača. Oni koji su se već suočili s njezinim iskušenjima i nevoljama, još jednom mogu izazvati tamu u zadivljujućoj vizualnoj kvaliteti i nevjerojatnim performansama.

U svojoj potrazi za moći, 12. kralj Boletarije, kralj Allant kanalizirao je drevne Umjetnosti Duše, probudivši demona iz praskozorja samog vremena, The Old One. Uz priziv The Old One, kopnom se prolomila bezbojna magla koja je oslobodila stvorenja iz noćnih mora, koja su gladna ljudskih duša. Onima kojima je oduzeta duša, izgubili su razum - ostavljeno samo u želji da napadnu one koji su ostali zdravog razuma.

Sada, Boletaria je odsječena od vanjskog svijeta, a vitezovi koji se usude prodrijeti u duboku maglu kako bi oslobodili zemlju od teške nevolje nikada više nisu viđeni. Kao usamljeni ratnik koji se hrabro borio s maglom, morate se suočiti s najtežim izazovima kako bi zaradili naslov "Ubojica demona" i vratiti The Old One-a u san.

Otkrijte gdje je putovanje započelo

Doživite izvorni brutalni izazov, potpuno prepravljen od temelja. Sve predstavljeno u zadivljujućoj vizualnoj kvaliteti s poboljšanim performansama, ovo je svijet Boletarije kakav nikada prije niste vidjeli.

Postanite ubojica demona

Krenite u sjeverno kraljevstvo Boletaria - nekoć uspješnu vitešku zemlju, koja je sada okružena neizrecivim stvorenjima i proždrljivim demonima. Upoznajte neobične likove, neskrivene i izokrenute svijetom oko sebe i razotkrijte uznemirujuću priču o Demon's Souls.

Ovladajte vještinama čaranja i rata

Usavršite i ovladajte svojim vještinama u borbi - znajte kada treba gurati naprijed i kada se treba pričekati sa napadom, jer sa svakim propuštenim zamahom i neopreznom pogreškom riskirate da izgubite duše koje ste toliko naporno sakupljali. Nagrade za ubijanje najjačih neprijatelja su ogromne, a smrt ne znači kraj - to je samo još jedno stanje.

Suočite se s najvećim svjetskim ratnicima u PVP borbi

Pođite u online* invazije koje povećavaju opasnost vaše potrage. Ili igrajte kooperativno pozivajući saveznike da vam pomognu u vašoj borbi protiv demona.

*Potrebna je aktivna PS Plus pretplata za online multiplayer igru

Igra - info
ProizvođačBluepoint Games
IzdavačSIEE
ŽanrAkcijski RPG
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2020.
Dobna oznaka (PEGI)18+
ponuda završava za:
dan.
sat.
min.
sec.
Akcijska cijena: 379,00kn
Cijena: 599,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).