izbornik.
košarica

Death Stranding Director's Cut PS5

Death Stranding Director's Cut PS5
Death Stranding Director's Cut PS5

Poveži razoreno društvo u konačnom doživljaju Death Stranding za PlayStation®5.

Legendarni tvorac igara Hideo Kojima donosi doživljaj koji nadilazi sve žanrove, sada proširen i prerađen za PS5 u ovoj konačnoj REDATELJSKOJ VERZIJI. Tajanstveni događaj poznat kao Death Stranding u budućnosti je otvorio prolaz između živih i mrtvih pa tako groteskna stvorenja iz zagrobnog života mogu lutati uništenim svijetom.

Tvoj je zadatak u ulozi Sama Bridgesa čovječanstvu dati nadu povezivanjem posljednjih preživjelih u opustošenoj Americi. Možeš li ujediniti uništeni svijet, korak po korak?

Glavne značajke:

  • Prerađeno za konzolu PS5 - Stavi se na kušnje kao Sam Bridges uz naprednu borbu, više radnji lika i natjecateljski sustav rangiranja za posebne izazove za igrače* u ovom konačnom doživljaju igre DEATH STRANDING.
  • Prošireni sadržaj - Iskusi proširenu priču u novim misijama i proširenom okruženju. Iskoristi dodatno oružje i vozila, suoči se s novim vrstama neprijatelja i istraži nove lokacije kao što su Firing Range i Racetrack, dodatne misije i mini igre.
  • Jedinstveni sustav društvenog rangiranja - Poveži se s drugim igračima iz cijelog svijeta.* Doniraj vrijedne resurse za izgradnju građevina u svom svijetu i označi da ti se sviđaju građevine drugih igrača koje se pojavljuju u tvom svijetu kako bi nagradio njihove doprinose.
Igra - info
ProizvođačKojima Productions
IzdavačSIEE
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)18+

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).