izbornik.
košarica

Call of Duty Vanguard PS5

Call of Duty Vanguard PS5
Call of Duty Vanguard PS5

Uspnite se na svakom frontu: Borbe avionima nad Pacifikom, spuštajte se padobranom iznad Francuske, branite Staljingrad sa snajperskom preciznošću i borite se kroz napredujuće snage u Sjevernoj Africi.

Call of Duty serijal se vraća s Call of Duty: Vanguard, koju je razvio Sledgehammer Games, novim nastavkom gdje će igrači biti uronjeni u visceralnu borbu tijekom Drugog svjetskog rata na neviđenim globalnim razmjerima.

Kroz duboko imersivnu kampanju za jednog igrača, odabrana skupina vojnika iz različitih zemalja kreće u susret najvećoj svjetskoj prijetnji. Igrači će također ostaviti svoj trag u karakterističnom Multiplayer iskustvu Call of Duty -a, plus uzbudljivo novo Zombies iskustvokoje je razvio Treyarch.

Call of Duty: Vanguard također će predstaviti novu i neusporedivu Call of Duty: Warzone integraciju nakon lansiranja te će sadržavati unakrsnu progresiju i međugeneracijsku igru, uz ogroman kalendar besplatnog sadržaja nakon lansiranja koji dodaje nove multiplayer mape, načini igranja, sezonske događaje, proslave u zajednici i drugo.
Igra - info
ProizvođačSledgehammer Games
IzdavačActivision
ŽanrPucačina
Igrača1-2
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena: 599,00kn (79,50€)

    video.