izbornik.
košarica

Balan Wonderworld PS5

Balan Wonderworld PS5
Balan Wonderworld PS5

Balan Wonderworld je čudesna akcijska platformer igra tematizirana oko kazališta Balan. Pod vodstvom zagonetnog maestra zvanog Balan, zvijezde showa Emma i Leo koristit će posebne sposobnosti mnoštva karakternih kostima dok igrate avanturu u bizarnoj i zamišljenoj zemlji Wonderland-a. Ovdje se uspomene i prizori iz stvarnog svijeta miješaju sa stvarima koje su drage ljudima.

Dvanaest različitih priča čeka naše zvijezde u Wonderland-u, svaka sa svojim jedinstvenim hirovima. Istražit će sve kutove ovih labirintnih pozornica, ispunjenih bezbrojem trikova i zamki, kako bi ušli u srž svake priče.

Wonderworld postoji u ljudskim srcima i mašti

Radnja ove priče je fantastična, bizarna zemlja Wonderland-a; mjesta gdje se sretna i pozitivna sjećanja ljudi miješaju s njihovim nemirnim brigama i negativnostima.

Lea i Emmu tajanstveni klaun Balan vodi u Čudesni svijet i kreću na putovanje kako bi pronašli ono što im je važno.

Prije nego što se mogu vratiti u stvarni svijet, prvo moraju vratiti izgubljenu ravnotežu u svojim srcima...

Preko 80 različitih kostima otvaraju svu akciju koju biste mogli poželjeti

Zvijezde showa mogu iskoristiti moći stanovnika Čudesnog svijeta oblačeći njihove živopisne kostime, s preko 80 različitih za isprobavanje!

Razbijte svoje neprijatelje, hodajte po zraku, zamrzavajte vrijeme ili manipulirajte svim vrstama predmeta... mogućnosti su beskrajne kad preuzmete novi kostim.

Dva legendarna kreatora ponovno udružena

Dođite jedan, dođite svi i uživajte u vrhuncu pripovijedanja Square Enixa u posve akcijskom svijetu čuda koji je stvorio legendarni Naka Yuji.

Po prvi put u 20 godina Naka Yuji i Oshima Naoto udružuju snage formirajući tim Balan Company; osnovana  i okupljena oko profesionalaca za razvoj akcijskih igara, videa i glazbene produkcije

Lokalna kooperativna igra za dva igrača

Uživajte u još čudesnijoj avanturi dok jedan igrač kontrolira Lea, a drugi Emmu u lokalnom načinu rada za 2 igrača. Surađujte kombinirajući sposobnosti dva različita kostima koja će zasigurno otvoriti nove putove dok lutate Wonderworldom!

Preorder bonus:

  • Opening Night Ticket
  • Tim’s Plushie keyring (plišani privjesak za ključeve)

Igra - info
ProizvođačBalan
IzdavačSquare Enix
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1-2
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)12+
Cijena: 199,00kn (26,41€)

    video.