izbornik.
košarica

Assassin's Creed Valhalla PS5

Assassin's Creed Valhalla PS5
Assassin's Creed Valhalla PS5

Postanite legendarni vikinški ratnik othranjen na pričama o bitkama i slavi. Napadajte svoje neprijatelje, razvijajte svoje naselje i povećavajte svoju političku moć i zaradite svoje mjesto među bogovima u Valhalli.

Napredna RPG mehanika omogućuje vam da oblikujete razvoj svog lika i utječete na svijet oko vas. Svaka odluka koju donesete, od političkih saveza i borbenih strategija do razgovora i razvoja opreme, određuje kako će izgledati vaš put prema slavi.

Izgradite i unaprijedite zgrade koje se mogu detaljno prilagoditi, uključujući vojarne, kovačnice, studije za tetoviranje i mnoge druge. Regrutirajte nove članove da se pridruže vašem klanu i personalizirajte svoje vikinško iskustvo.

Glavne značajke:

  • Krvave bitke - Rukujte dvama snažnim oružjima kao što su sjekire, mačevi pa čak i štitovi i doživite bezobziran način borbe vikinških ratnika.
  • Otvoreni svijet iz mračnog doba - Plovite od okrutnih i tajanstvenih obala Norveške do prekrasnih, ali zabranjenih kraljevstava Engleske i još dalje.
  • Predvodite legendarne napade - Pokrenite ogromne napade diljem Engleske. Predvodite svoj klan u napade iznenađenja sa svojih dužnih brodova i zatim blago odnesite svom narodu.
Igra - info
ProizvođačUbisoft Montreal
IzdavačUbisoft
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2020.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena: 399,00kn (52,96€)

    video.