izbornik.
košarica

Aliens: Fireteam Elite PS5

Aliens: Fireteam Elite PS5
Aliens: Fireteam Elite PS5

Aliens: Fireteam Elite je kooperativna survival pucačina iz trećeg licu smještena u kultni Alien svemir. Vaš tim iskusnih marinaca suočava se sa sve većom prijetnjom xenomorpha. Zajedno s još dvojicom stvarnih ili kompjuterskih igrača suočit ćete se s valovima jezivih xenomorfa i sintetičkih neprijatelja korporacije Weyland-Yutani. Pred vama su četiri jedinstvene kampanje koje pružaju nove priče u svemiru Alien. Stvorit ćete i nadograditi vlastitog kolonijalnog marinca, birajući između mnogih klasa, oružja, opreme i vještina. Očekuje vas napeta akcija protiv brojčano jačeg, neopisivo okrutnog neprijatelja!

  • Košnica - Suočit ćete se s više od dvadeset vrsta neprijatelja, uključujući jedanaest različitih xenomorfa, od hvatača lica do praetoriansa. Svatko ima svoju inteligenciju, koja mu omogućuje učinkovit lov na marince. Trebat ćete koristiti timski rad da biste preživjeli, jer će protivnici dolaziti sa svih strana, provlačeći se kroz vrata i otvore, rušeći zidove i stropove te krvavo napadajući iz tame.
  • Pobrinite se za vaš tim - izabrat ćete pet jedinstvenih marinaca - strijelca, rudara, tehničara, liječnika i izviđača. Svatko ima svoje vještine i specijalitete. Ukupno je u igri više od trideset oružja i više od sedamdeset modifikacija i dodataka za njih. Inovativna specijalna ploča omogućuje vam postavljanje i promjenu sposobnosti, a jedinstveni sustav kartica s izazovima mijenja pristup misijama i pruža svježe iskustvo svaki put.
Igra - info
ProizvođačCold Iron Studios, LLC
IzdavačFocus Home Interactive
ŽanrPucačina
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)16+
ponuda završava za:
dan.
sat.
min.
sec.
Cijena s popustom: 199,00kn (26,41€)
Cijena: 299,00kn (39,68€)
  • Najniža cijena unutar 30 dana od akcije: 199kn

video.