izbornik.
košarica

Skater XL PS4

Skater XL PS4
Skater XL PS4

Skater XL je start u svijet skatebordinga gdje ćete upravo vi definirati stil, kreativnost i savršen trik.

Stvarajte, kombinirajte i stilizirajte trikove uz neusporedivu kontrolu skejta, dok vozite na poznatim kalifornijskim lokacijama gdje su ulične legende ostavile svoj trag.

Igrajte kao ikone Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta ili Brandon Westgate na putu da postanete profesionalni skateboarder.

Zaronite u digitalnu subkulturu skejtanja, sa istaknutim modifikacijama, markama i mapama koje kreira zajednica. Pođite na više od 60 pravih skate lokacija povezanih blokovima plaža, škola, bazena, zgrada, parkirališta i hodnika.

Glavne značajke:

  • Sloboda izražavanja - Skater XL jedinstven je po tome što u njemu nema programiranih trikova, već samo kontrolu pokreta analognih palica. Svaka je palica spojen na odgovarajuće stopalo skejtera i dok igrač pomiče palicu, skejt odmah reagira. Baš poput glazbenog instrumenta glazbenik ima potpunu slobodu.
  • Igrajte kao pravi Pro skejter - Igra izalzi s vrlo poznatim profesionalcima poput Tiago Lemos, Brandon Westgate, Evan Smith i Tom Asta. Svaki od njih će imati svoju opremu koja odgovara njihovom stilu.
  • Stvarne lokacije - U Skater XL-u, igrači mogu voziti legendarnim skejt lokacijama koje su dom nekih od najslavnijih skejtera i trikova na svijetu.
  • Prilagodljivi likovi i skejtovi - Mogućnosti su nebrojene za igrače da personaliziraju svoje Skater XL iskustvo. Igrači mogu prilagoditi cijeli izgled, uključujući opremu svog skejtera s različitim majicama, kapama i tenisicama.
  • Igralište je vaše - Svako područje je vaše da ga istražujete. Uz slobodu otvorenog okruženja, igrači će se moći gurati sebe da napreduju, usavršavajući suptilne nijanse visokog tehničkog trika ili skejtanje slobodne forme.
Igra - info
ProizvođačEasy Day Studios Pty Ltd
IzdavačEasy Day Studios Pty Ltd
ŽanrSport
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2020.
Dobna oznaka (PEGI)3+
Akcijska cijena: 249,00kn
Cijena: 299,00kn
    Tagovi: sport , skatebording

    video.