izbornik.
košarica

Resident Evil 3 PS4

Resident Evil 3 PS4
Resident Evil 3 PS4

Ponovno proživite užasavajući pad Raccoon Cityja u čudesnoj reinterpretaciji klasika horora preživljavanja iz 1999.

U satima iz noćne more prije i nakon događaja iz igre Resident Evil 2 samo vi možete pomoći preživjeloj članici S.T.A.R.S.-a., časnici Jill Valentine, da pobjegne iz grada opkoljenog stravičnom virusnom zarazom.

Ali zombiji nisu jedina prijetnja žedna krvi. Gorostasno, gotovo neuništivo biološko oružje Nemesis T-Type također je u lovu. To brutalno čudovište koristi se arsenalom oružja velike snage u neumornoj potjeri za vama po Raccoon Cityju, tako da nigdje niste potpuno sigurni.

Uz najsuvremeniju prezentaciju i poboljšanu akcijsko-pustolovnu igru, Resident Evil 3 unaprijeđuje nezaboravnu završnicu priče o Raccoon Cityju na eksplozivan način.

Glavne značajke:

  • Jill Valentine se vraća - Suočite se sa svojim strahovima kao Jill Valentine, članica S.T.A.R.S.-a, policijskih specijalaca Raccoon Cityja. Nakon bijega iz užasne rezidencije u originalnoj igri Resident Evil, Jill istražuje tvorce smrtonosnog T-virusa, što je dovodi do još smrtonosnijeg scenarija.
  • Uživajte u klasičnoj igri Resident Evil - Nadvladajte jezive susrete u neumoljivoj borbi za preživljavanje koja pojačava intenzitet napetim istraživanjem i uzbudljivim rješavanjem zagonetki.
  • Istražite Raccoon City iz nove perspektive - Budite još bliže akciji uz „kameru s ramena” i ažuriranu shemu kontrola koje vas uvlače u svaki jezivi susret.
  • Doživite vrhunsku napetost - Uronite u apokaliptični krajolik zahvaljujući snazi tehnologije RE Engine, koja nudi fotorealistično okruženje puno grotesknih zombija, brutalnih stvorenja i upornog nadnaravnog lovca koji vreba iz sjene.
  • Preživite zajedno u načinu za više igrača - Okupite do četiri prijatelja u masakru uz igru Resident Evil Resistance, doživljaju horora preživljavanja za više igrača koji se nalazi u paketu Resident Evil 3. 
Igra - info
ProizvođačCapcom
IzdavačCapcom
ŽanrHoror
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2020.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Akcijska cijena: 249,00kn
Cijena: 399,00kn

video.