izbornik.
košarica

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville PS4

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville PS4
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville PS4

NAPOMENA: Potrebna stalna internet veza za igranje igre

Dobrodošli u Neighborville, gdje je sve super. Osim što buja novi ludi  sukob između biljaka i zombija!  Pripremite se za sukob između biljaka i zombija koji će vas odvesti do vanjskih rubova Neighborville-a i natrag.

Glavne značajke:

  • Prilagodite svakog lika za bitku - Pridružite se novom cvatu vječne borbe između biljaka i zombija s 20 potpuno prilagodljivih klasa dostupnih odmah po izlasku igre, uključujući i Team Play klasu za svaku frakciju. Donesite jedinstvene sposobnosti svake klase likova na šest PvP modova, uključujući novu Battle Arenu, i doživite nenadmašne uzbudljive borbe
  • Zaputite se prema vanjskim rubovima Neighborville-a - Napetost na zemlji proširila se na tri regije slobodne za istraživanje i jedan PvE mode koji se proteže izvan grada Neighborville-a. Okupi se s do tri prijatelja u Giddy Park društvenoj regiji i osvojite natrag Weirding Woods, Mount Steep i Neighborville Town Centre.
  • Igrajte se sa svojim omiljenim ljudima u svakom načinu igranja - Udružite snage s drugim igračima kako biste doživjeli lokalnu split-screen kooperativnu igru u svakom načinu igranja. Povežite se s do tri igrača i borite se kroz bujne regije slobodne za istraživanje ili uskočite u sukob s do 24 igrača u online multiplayeru preko gigantske prigradske borbe.

Igra - info
ProizvođačPopCap Games
IzdavačElectronic Arts
ŽanrDječja/obiteljska
Igrača1-2
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2019.
Dobna oznaka (PEGI)7+
Akcijska cijena: 169,00kn
Cijena: 299,00kn

video.