izbornik.
košarica

Knack 2 PS4

Knack 2 PS4
Knack 2 PS4

Dobrodošli u zabavni i izuzetno raznoliki svijet borbe, platforminga i zagonetki, gdje je heroj koji mjenja svoju veličinu, Knack, osnažen i spremna da spasi dan.

Smanjite se kako biste prolazili kroz uske prolaze, ušuljali se u male ulaze i izbjegli neprijateljske napade ili dodajte na Knack-ovu masu i postanite golemi stvor koji može uništiti vaše neprijatelje. Oslobodite preko 20 različitih pokreta, od fantastičnih udaraca rukama i nogama, do razornog udarca tijela i napada iz daljine.

Trebate li pomoć dodatnih ruku?

"Drop in/drop out co-op" omogućuje malom prijatelju da se pridruži u bilo koje vrijeme. Oslobodite posebne kombinacije udaraca i pokreta koje će postaviti vaše protivnike na stražnje noge ili čak ukraite dijelove od svog partnera za malo prijateljske borbe.

Nevjerojatne sposobnosti

Knack je sada u stanju generirati štitove, suprotstaviti se neprijateljskim napadima, pa čak i baciti dijelove sebe kao boomerang kako bi onesposobio svoje neprijatelje. Svakako uskočite u tenkove i druge divovske automobile za eksplozivnu prednost i ne zaboravite uzeti dodatke koji mogu pretvoriti Knacka u druge oblike s još više nevjerojatnih sposobnosti.

Igra - info
ProizvođačSIE Japan Studio
IzdavačSIEE
ŽanrDječja/obiteljska
Igrača1-2
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2017.
Dobna oznaka (PEGI)7+
ponuda završava za:
dan.
sat.
min.
sec.
Akcijska cijena: 149,00kn
Cijena: 299,00kn

video.

Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).