izbornik.
košarica

Far Cry 4 PS4

Far Cry 4 PS4
Far Cry 4 PS4

Izgrađen od legendarnog DNK svog nagrađivanog prethodnika, Far Cry 4 donosi najekspanzivnije i najbogatije Far Cry iskustvo ikada, u sasvim novom i masivnom otvorenom svijetu, s integriranim drop-in & drop-out kooperativnim open world gameplay-om.

Skriven u visokim Himalajima leži Kyrat, zemlja tradicije i nasilja. Vi ste Ajay Ghale. Putujući u Kyrat kako bi ispunili umiruću želju vaše majke, naći ćete se uhvaćeni u građanskom ratu za rušenje opresivnog režim diktatora Pagan Min. Istražite i putujte ovim ogromnim otvorenim svijetom, gdje opasnost i nepredvidljivost vrebaju iza svakog ugla. Ovdje je svaka odluka važna, a svaka sekunda druga priča. Dobrodošli u Kyrat.

Istražite otvoreni svijet ispunjen mogućnostima

Otkrijte najrazličitiji otvoreni svijet ikada stvoren. Uz teren koji se proteže od bujne šume do snijegom prekrivenih Himalaja, cijeli svijet je živ ... i smrtonosan.

  • Od leoparda, nosoroga, crnih orlova, i jazavac, Kyrat je dom za raznoliku divljač. Kretajući na lovu za resurse, znajte da nešto možda lovi vas ...
  • Izvidite neprijateljski teritorij odozgo u posve novom gyrocopter-u a onda se spustite natrag na zemlju u svojem odijelu sa krilima. Uspite se na leđa slona od šet tona i oslobodite njegovu sirovu snagu na vaše neprijatelje.
  • Odaberite pravo oružje za posao, bez obzira na to koliko lud ili nepredvidljiv posao bio. Uz raznolik arsenal, biti ćete spremni na sve.

Co-Op: povedite prijatelja

Netreba na svako putovanje krenuti sam. Far Cry 4 omogućuje drugom igraču da upadne i ispadne iz igre u bilo kojem trenutku, ponovno izmišljajući kooperativno iskustvo u istinskom duhu Far Cry-a za novu generaciju konzola. Sada ćete biti u mogućnosti da otkrijete i istražite živi otvoreni svijet Kyrat-a zajedno.

Arena: Što ćete postati?

Dokažite vaše borbene vještine i borite se za opstanak i slavu u Areni. Zaraditi poštovanje publike i testirajte svoju volju da preživite, borite se s ljudima i životinjama, dok samo jedan natjecatelj ne ostane.

Multiplayer

Okusite Kyrat-ovu buntovnu povijesti u potpuno novom natjecateljskom multiplayer modu. Igrajte kao teško naoružani vojnik Golden path Pobune ili kao član drevnog Kalinag ratnog plemena opremljenog sa smrtonosnom snagom prirode.

Urednik mape - dizajner smrtnih zamki

Napravite i podijelite svoje mape pomoću najmoćnijeg i intuitivnog urednik mapa ikada ponuđenom u Far Cry serijalu. Vaše kreacije će dobiti pozornost koju zaslužuju zahvaljujući poboljšanim alatima, poboljšanim sučeljem i sposobnošću da objavite i podijeliti svoje mape sa zajednicom.

Akcijska cijena: 149,00kn
Cijena: 199,00kn

video.